Δείτε το αναδιπλούμενο smartphone της Honor

Author: No Comments Share:
honor

Η Honor δουλέυει πάνω σε ένα αναδιπλούμενο, in-folding, smartphone.

Από ό,τι φαίνεται η Honor δουλέυει πάνω σε ένα αναδιπλούμενο, in-folding, smartphone, σύμφωνα με τον Ross Young, έναν αξιόπιστο αναλυτή οθονών.

Ο Ross ανέφερε πως η Honor θα ανακοινώσει το foldable smartphone της μέτα την Samsung, Google, OPPO, Vivo και Xiaomi. Η Oppo θα είναι η τελευταία εταιρεία που θα κυκλοφορήσει το foldable smartphone της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εμφανίστηκαν πρόσφατα, το smartphone της OPPO αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022 κάτι που επιβεβαιώνει πως το smartphone της Honor θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

honor foldable smartphone
To αναδιπλούμενο smartphone της Honor (Honor)

Τα νέα κινητά της Honor θα διαθέτουν πλήρη υποστήριξη από την Google

Η συσκευή της Honor θα είναι in-folding, δηλαδή η οθόνη θα βρίσκεται μέσα όταν το κινητό διπλώνει. Θα αξιοποιήσει οθόνες από την BOE και Visionox, σύμφωνα με την πηγή και επιπλέον αναφέρθηκε πως αυτό το folding design θα είναι το πρώτο της Visionox.

Πλέον, η Honor δεν είναι θυγατρική της Huawei όποτε μπορεί ελεύθερα να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της Google, κάτι που σημαίνει πως τα νέα κινητά της θα διαθέτουν πλήρη υποστήριξη από την Google.

Η Honor θα ανακοινώσει τη νέα σειρά Honor 50, σήμερα, Τετάρτη 16 Ιουνίου, όπου μέσα σε αυτήν θα δούμε το λιγότερο μία συσκευή-ναυαρχίδα.

Σίγουρα είναι ωραίο να βλέπουμε πως πολλές εταιρείες δουλέουν πάνω σε foldable κινητά. Κάτι τέτοιο είναι πολύ καλό για την βιομηχανία μιας και δίνει στον χρήστη πολλές επιλογές κατα την έρευνα αγοράς του. Αν όλα πάνε καλά θα επηρεαστεί και το κόστος των συσκευών μιας και οι foldable συσκευές είναι ακόμα πολύ ακριβές επιλογές για την πλειοψηφία.

Previous Article

Windows 11: διαρροή δείχνει το νέο UI, Start Menu και πολλά ακόμη

Next Article

Τέλος υποστήριξης των Windows 10 από τις 14 Οκτωβρίου του 2025