Η HP λανσάρει τον ENVY Inspire οικιακό εκτυπωτή της

Author: Γιώργος Πολυμενάκος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η HP λανσάρει τον ENVY Inspire εκτυπωτή της

H HP λανσάρει τον πιο ευέλικτο οικιακό εκτυπωτή της με τον ENVY Inspire, σχεδιασμένος για τον υβριδικό τρόπο ζωής μιας οικογένειας.

Η HP Inc. παρουσιάζει τον HP ENVY Inspire με HP+. Σχεδόν το 86% των οικογενειών χρησιμοποιούν τον εκτυπωτή τους για τη διαχείριση της καθημερινής τους ζωής και ο ENVY Inspire έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις εξελισσόμενες ανάγκες τους καθώς εργάζονται, μαθαίνουν και δημιουργούν νέες αναμνήσεις από το σπίτι.

«Ο ENVY Inspire δημιουργήθηκε βασισμένος στην κατανόηση από πρώτο χέρι του τι χρειάζεται η νέα μας κανονικότητα, καθώς η ομάδα που το ανέπτυξε το έκανε ενώ εργαζόταν εξ αποστάσεως στην πανδημία», δήλωσε ο Xavier Garcia, Global Head, Print Hardware Systems, της HP Inc. «Συγκεντρώνει τα καλύτερα προϊόντα, μελάνια φωτογραφιών και υπηρεσίες μας – σε συνδυασμό με το πιο έξυπνο σύστημα εκτύπωσης HP+, την καλύτερη στην κατηγορία μας HP Smart App, την καινοτόμο παράδοση Instant Ink – παρέχοντας στις οικογένειες το πιο ευέλικτο σύστημα οικιακής εκτύπωσης μέχρι σήμερα».

Πέρα από την εργασία και τη μάθηση, ο ENVY Inspire μπορεί επίσης να βοηθήσει τις οικογένειες να διατηρήσουν και να γιορτάσουν τις πιο σημαντικές στιγμές μέσω των νέων, πρωτογενών δυνατοτήτων εκτύπωσης φωτογραφιών της HP, όπως προσαρμοσμένη εκτύπωση διπλής όψης, αυτόματη προσθήκη ημερομηνίας και τοποθεσίας και αληθινή ποιότητα τηλεφώνου σε μοντέρνα μεγέθη, όπως πανοραμική και τετράγωνη, ιδανική για τα social media. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα templates, διαθέσιμα στην εφαρμογή HP Smart για να φτιάξουν ευχετήριες κάρτες, αναμνηστικά και άλλα.

Πρόσθετα βασικά χαρακτηριστικά του HP ENVY Inspire περιλαμβάνουν:

 • Δυνατότητα ενεργοποίησης του HP+, για να παρέχει το πιο έξυπνο σύστημα εκτύπωσης
 • SMART PRINTER – Οποιοσδήποτε μπορεί να έχει ασφαλή πρόσβαση στον εκτυπωτή, να στείλει και να αποθηκεύσει αρχεία και να εκτυπώσει από το σπίτι ή σχεδόν οπουδήποτε, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε προτιμώμενη συσκευή με το HP Smart App.
 •  SMART INK – Οι οικογένειες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 70 τοις εκατό στο μελάνι. Όταν τα άτομα επιλέξουν το HP+ θα λάβουν 6 μήνες Instant Ink και 1 επιπλέον έτος εγγύηση HP με τη χρήση γνήσιου μελανιού HP.
 • SMART APP – Το HP+ αξιοποιεί στο έπακρο την εφαρμογή HP Smart. Από τις δουλειές του σπιτιού έως τις εργασίες για το σπίτι, η εφαρμογή HP Smart βοηθά στην εκ των προτέρων στην σάρωση βιβλίων, πολλαπλών αποδείξεων και αποθήκευση αρχείων με δυνατότητα επεξεργασίας και αναζήτησης8.
 • SMART FOR THE PLANET – Για κάθε σελίδα που εκτυπώνεται με το HP+, η HP προστατεύει ή αποκαθιστά τα δάση με τον ίδιο τρόπο.
  Η HP ανακοινώνει νέα Elite Chromebook και Thin Clients για επιχειρήσεις

 • Νέα υβριδικά χαρακτηριστικά φιλικά προς τη ζωή
 • Σχεδιασμένος με “αθόρυβη λειτουργία” για όσους εργάζονται, μαθαίνουν και δημιουργούν από το σπίτι.
 • Ο πρώτος εκτυπωτής HP που πιστοποιήθηκε ως Works With Chromebook, βοηθώντας τις οικογένειες να εκτυπώσουν τα πράγματα που χρειάζονται για το σχολείο, την εργασία και οτιδήποτε άλλο χρειάζονται.
 • Περιλαμβάνει νέο Smart Driver, που επαναδρομολογεί αυτόματα τις εργασίες εκτύπωσης ανεξάρτητα από τη σύνδεση σε WiFi δίκτυο ή τη σύνδεση σε VPN.

 • Μοντέρνος σχεδιασμός που ταιριάζει στο σπίτι κάθε οικογένειας 
 •   Προσεγμένος και βιώσιμος σχεδιασμός για να ταιριάζει στα σπίτια των οικογενειών με ουδέτερες χρωματικές επιλογές και κατασκευασμένο με πάνω από 45% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Δελτίο Τύπου

 

Subscribe to our newsletter!

 • Tags: HP
Previous Article

Επίσημη ανακοίνωση για τo Xiaomi Redmi Note 11 και το MIUI 13

Next Article

Η realme ανακοινώνει τη στρατηγική “Όλα σε 5G” της σειράς 9 Pro Series