Η realme ανακοινώνει τη στρατηγική “Όλα σε 5G” της σειράς 9 Pro Series

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η realme ανακοινώνει τη στρατηγική "Όλα σε 5G" της σειράς 9 Pro Series

Η realme επίσης, επιβεβαιώνει ότι θα κυκλοφορήσει τον πρώτο επεξεργαστή MediaTek Dimensity 920 5G στην Ευρώπη.

H realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο αφιερώνεται στον εκδημοκρατισμό των προϊόντων και της εμπειρίας 5G, λανσάροντας την πρώτη σειρά Pro+ που συμπεριλήφθηκε ποτέ στην σειρά realme Number, με δύο smartphones 5G (το realme 9 Pro+ και το realme 9 Pro) και τον πρώτο επεξεργαστή MediaTek Dimensity 920 5G στην Ευρώπη διαθέσιμο τις επόμενες ημέρες. 

Η σειρά realme Number είναι η σειρά κορωνίδα όσον αφορά τα προϊόντα smartphone του χαρτοφυλακίου της realme, μαζί με τη σειρά GT, τη σειρά C και τη σειρά Narzo. Παράλληλα, η σειρά realme Number μόλις έφτασε το ορόσημο των 40 εκατομμυρίων αποστολών για το 2021 και έγινε μια από τις ταχύτερες σειρές προϊόντων smartphone που κατάφερε ένα τέτοιο επίτευγμα σε όλο τον κόσμο.

Ετήσια αύξηση στις σειρές realme Number Series μεταξύ του 2020 και του 2021 σε ευρωπαϊκές χώρες

Για καλύτερη και κορυφαία εμπειρία μέσα από τη σειρά realme Number Series, παρουσιάζεται η πρώτη σειρά Pro+, η οποία διαθέτει τον πρώτο επεξεργαστή MediaTek Dimensity 920 στην Ευρώπη. Επιπλέον, η εταιρεία είναι κάτι παραπάνω από έτοιμη ώστε να εφαρμόσει τη στρατηγική «Όλα σε 5G» στη σειρά 9 Pro Series και αυτό δικαιολογείται από την κυκλοφορία δύο προϊόντων με 5G ταυτόχρονα.

Από το 2020, η realme είναι αποφασισμένη στο να προσφέρει υπερβολικά προσιτά και αγαπημένα smartphone 5G, όπως φαίνεται από την αξιοσημείωτη ανάπτυξη που παρουσιάζει παγκοσμίως. Η realme κατάφερε να ξεπεράσει την αγορά με τις πωλήσεις smartphone 5G να αυξάνονται κατά 831% ετησίως σε σύγκριση με τον παγκόσμιο ρυθμό ανάπτυξης που έφτασε το 121%.

Δελτίο Τύπου.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Η HP λανσάρει τον ENVY Inspire οικιακό εκτυπωτή της

Next Article

Απάτες με κρυπτονομίσματα – τι πρέπει να γνωρίζετε και πώς να προστατευτείτε