Νέες συσκευές από την Huawei με HarmonyOS

Author: No Comments Share:
Νέες συσκευές από την HUAWEI μαζί με το νέο λειτουργικό σύστημα της HarmonyOS

Η Huawei ανακοίνωσε μια σειρά νέων προϊόντων με το νέο λειτουργικό της σύστημα, HarmonyOS.

Σε παγκόσμια διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Ιουνίου η Huawei ανακοίνωσε μια σειρά νέων προϊόντων καθώς και το νέο λειτουργικό σύστημα, το HarmonyOS, σχεδιασμένο  για να χαρίσει στους καταναλωτές αδιάλειπτη και πραγματικά έξυπνη εμπειρία με χρήση πολλαπλών συσκευών και για όλα τα διαφορετικά σενάρια χρήσης.

«Ένα για όλα και όλα για ένα. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου τα πάντα είναι συνδεδεμένα και λειτουργούν έξυπνα και κανείς δεν μένει ανεπηρέαστος», δήλωσε ο Richard Yu, Εκτελεστικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei Consumer Business Group .

Huawei Harmony OS

HUAWEI WATCH 3 Series: Ένας ανεξάρτητος έξυπνος βοηθός τόσο ισχυρός όσο το smartphone σας

Ως το πρώτο έξυπνο ρολόι που λειτουργεί με HarmonyOS, το HUAWEI WATCH 3 Series συνεργάζεται τέλεια με τα smartphone της Huawei καθιστώντας όλες τις λειτουργίες του διαθέσιμες σε μία ματιά. Τα HUAWEI Watch 3 Series διαθέτουν διπλή λειτουργία. Σε ultra-long battery life mode το HUAWEI Watch 3 έχει μπαταρία έως και 14 ημέρες και σε ultra-long battery life mode το HUAWEI Watch 3 Pro έχει μπαταρία έως και 21 ημέρες. Σε λειτουργία Smart, το HUAWEI Watch 3 έχει μπαταρία έως και 3 ημέρες και το HUAWEI Watch 3 Pro έως και 5 ημέρες.

 

HUAWEI MatePadPro: Το νέο tablet της εταιρείας εξοπλισμένο με το HarmonyOS

Το νέο HUAWEI MatePad Pro διαθέτει οθόνη OLED FullView 12,6 ιντσών και αναλογία screen-to-body 90%, που είναι η μεγαλύτερη μεταξύ όλων των tablets της αγοράς. Το HUAWEI MatePad Pro υποστηρίζει Multi-screen Collaboration μεταξύ του tablet και των υπολογιστών. Στις λειτουργίες Mirror and Extend, το tablet σας μπορεί να γίνει πίνακας σχεδίασης και οθόνη.

Χάρη στις κατανεμημένες δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων και προγραμματισμού εργασιών του HarmonyOS, το HUAWEI MatePad Pro μπορεί να συνεργαστεί απρόσκοπτα με smartphone και υπολογιστές για να διπλασιάσει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά του χρήστη εξυπηρετώντας διαφορετικά σενάρια.

HarmonyOS: Πρωτοποριακό λειτουργικό για εύκολη διαχείρηση όλων των συσκευών HUAWEI μαζί με εγγυημένη ασφάλεια

Το HarmonyOS με τον νέο πίνακα ελέγχου πολλαπλών συσκευών (Multi-device Control Panel) υποστηρίζει συνδέσεις που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν ελεύθερα τις συσκευές που θέλουν βάσει συγκεκριμένων σεναρίων. Το νέο Κέντρο εργασιών πολλαπλών συσκευών (Multi-device Task Center) του HarmonyOS επιτρέπει στις εφαρμογές να ταξιδεύουν μεταξύ διαφορετικών συσκευών, χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστή εγκατάσταση σε κάθε μία από αυτές, έτσι ώστε όλες οι λειτουργίες και οι υπηρεσίες να είναι διαθέσιμες όποτε και όπου χρειάζονται. Επιπλέον το HUAWEI HiLink έχει αναβαθμιστεί σε HarmonyOS Connect για να εξοπλίσει περισσότερες μή Huawei συσκευές με έξυπνες δυνατότητες. Οι έξυπνες οικιακές συσκευές μπορούν πλέον να συνδεθούν στο κινητό σας τηλέφωνο με ένα μόνο πάτημα.

Τέλος η Huawei δεσμεύεται να προστατεύει τα δεδομένα και την ασφάλεια των καταναλωτών. Το HarmonyOS κληρονομεί και αναπτύσσει περαιτέρω τις κορυφαίες τεχνολογίες απορρήτου και ασφάλειας που βρίσκονται στο EMUI.

 

Previous Article

Τα Μ1 chip καταφθάνουν στα νέα MacBook Pro

Next Article

Samsung Galaxy A22 5G: επίσημα με οθόνη 90Hz και τεράστια μπαταρία