Τα Μ1 chip καταφθάνουν στα νέα MacBook Pro

Author: No Comments Share:
macbook pro mi1x

Σύμφωνα με έναν αξιόπιστο αναλυτή, η Apple θα παρουσιάσει τα νέα MacBook Pro στο WWDC 2021

Σύμφωνα με έναν αξιόπιστο αναλυτή, η Apple θα παρουσιάσει τα νέα MacBook Pro στο WWDC 2021. Ο Daniel Ives, αναλυτής του Wedbush, αναφέρει πως η Apple σχεδιάζει μερικές εκπλήξεις για το event της επόμενης εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένων των νέων MacBook Pro 14 και 16 ιντσών. Με αυτό επιβεβαιώνεται μία πρόσφατη πρόβλεψη από τον αξιόπιστο leaker της Apple, Jon Prosser, ο οποίος υποστήριζε πως ένα νέο MacBook Pro θα κάνει το ντεμπούτο του στο WWDC μαζί με αναβαθμίσεις στο iOS, macOS και watchOS.

Το νέο MacBook Pro ίσως έρθει με ένα νέο M1X Chip το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα

Sonos Roam banner

Ο Ives συμπληρώνει πως τα MacBook θα διαθέτουν τα M1 chips όπου τα βρίσκαμε μέχρι στιγμής στο νέο MacBook Air και στα μοντέλα iMac, παρ’όλο που προηγούμενες πηγές αναφέρουν πως κάτι τέτοιο είναι απίθανο να γίνει.

Πιστεύεται απο μερικούς πως το νέο MacBook Pro θα διαθέτει ένα νέο M1X Chip το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα και πως αναμένεται να είναι πολύ πιο αποδοτικό από τον τωρινό M1 επεξεργαστή. Έτσι και αλλιώς δεν βγάζει νόημα για ένα επαγγελματικό laptop να έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το MacBook Air.

Ενώ ο Ives δεν αποκαλύπτει παραπάνω πράγματα για τα επερχόμενα MacBook, προηγούμενες εικασίες δείχνουν πως τα laptop θα υποστούν μία αναβάθμιση στο design με το Touch Bar να εξαφανίζεται και την επανεμφάνιση θυρών HDMI και SD. Επιπλέον το MagSafe magnetic charging αναμένεται να επιστρέψει στα νέα μοντέλα MacBook.

Το φετινό WWDC live stream ξεκινά στις 8 Ιουνίου και 8μ.μ ώρα Ελλάδος.

Subscribe to our newsletter!

Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! 

Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://electronicanto.net/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

Το Apple TV διαθέσιμο πλέον στις Android TV συσκευές

Next Article

Νέες συσκευές από την Huawei με HarmonyOS