Επίσημη παρουσίαση των Huawei Mate 10 Pro & Mate 10 lite

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Huawei Mate 10 Series Greece

Δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι Μέσων γνώρισαν τα Huawei Mate 10 Pro και Huawei Mate 10 lite, και τις δυνατότητές τους, σε εκδήλωση στην Αθήνα.

LG Corporate banner

Την πρώτη τους επαφή με τα Huawei Mate 10 Pro και Mate 10 lite επί ελληνικού εδάφους είχαν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Huawei, εκπρόσωποι του Τύπου από τον τεχνολογικό, lifestyle και ειδησεογραφικό κλάδο έδωσαν το «παρών» και είχαν την ευκαιρία να δουν τα νέα μοντέλα Mate 10 series, Huawei Mate 10 lite και Mate 10 Pro.

Huawei Mate 10 Series Nepy dog
H Νέπυ ποζάρει στο Huawei Mate 10 Pro κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. (φωτό: Huawei)

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, το Huawei Mate 10 Pro. Εξοπλισμένο με τον Kirin 970, τον πρώτο επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης για smartphone και μπαταρία με μεγάλη αυτονομία, το Huawei Mate 10 Pro έδειξε με ποιον τρόπο μπορεί, ενδεχωμένως, να αλλάξει την καθημερινότητα ακόμα και των πλέον απαιτητικών χρηστών. Πλαισιωμένο από μια σειρά ευφυών λειτουργιών που εκτελούνται χάρη στον Kirin 970, είναι σε θέση να προσαρμόζεται στις συνήθειες του χρήστη. Επιπλέον, με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης η διπλή κάμερα Leica με φακούς Summilux-H είναι σε θέση να αναγνωρίζει στιγμιαία το αντικείμενο της φωτογράφισης και βάσει αυτού να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα επαγγελματικό!

Όσο για το Huawei Mate 10 lite, δεν θα ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη η FullView οθόνη 5,9 ιντσών και οι τέσσερις φακοί Leica.

Στο τέλος της παρουσίασης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν ζωντανά πώς το Huawei Mate 10 Pro αναγνωρίζει στιγμιαία τα αντικείμενα. H Νέπυ, ένα χαριτωμένο αυστραλέζικο κυνηγόσκυλο  έκλεψε τις εντυπώσεις και τα φλας. Επιπλέον, οι συντάκτες είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την ναυαρχίδα της Huawei σε μια πρωτότυπη σύνθεση κάδρων και εδεσμάτων.

  H Huawei αλλάζει – τι σηματοδοτεί το λανσάρισμα του Mate 20 Pro

Το Huawei Mate 10 lite κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από τις 9 Νοεμβρίου, ενώ η διάθεση του Huawei Mate 10 Pro αναμένεται να γίνει στις 20 Νοεμβρίου. To Huawei Mate 10 lite κοστίζει περί τα 369€. Η τιμή του Huawei Mate 10 Pro δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά αναμένεται στα 799€, όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση.

Info: Huawei, τηλ. : 211 1988000

Previous Article

H Wind ολοκλήρωσε έργο EU GDPR με τεχνολογίες Oracle

Next Article

Συμφωνία της Dolby με τη Vestel για τις OLED και LED TV