Συμφωνία της Dolby με τη Vestel για τις OLED και LED TV

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Vestel TV Dolby Vision

Οι OLED TV και LED TV της τουρκικής Vestel είναι οικονομικές, και θα είναι εξοπλισμένες εξοπλισμένες με Dolby Vision.

Η Dolby Laboratories και η Vestel ανακοίνωσαν ότι το Dolby Vision θα υπάρχει σε ολόκληρη τη σειρά των τηλεοράσεων Ultra HD της Vestel, συμπεριλαμβανομένων των νέων Vestel OLED TV.

Το Dolby Vision, με βάση τις προδιαγραφές του, υποστηρίζει μεγαλύτερη φωτεινότητα και αντίθεση από άλλα συστήματα HDR, καθώς και πληρέστερη παλέτα χρωμάτων. Το Dolby Vision είναι η προτιμώμενη ροή εργασίας HDR mastering σε μεγάλα στούντιο. Από τη δημιουργία περιεχομένου έως τη διανομή και αναπαραγωγή, το Dolby Vision είναι μια λύση end-to-end που υποστηρίζεται από στούντιο, διανομείς και κατασκευαστές TV OEM παγκοσμίως.

“Αναγνωρίζουμε ότι ο Dolby είναι ο καλύτρος τρόπος για τη δημιουργία κορυφαίων εμπειριών εικόνας και προβολής”, δήλωσε ο Hakan Kutlu, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Διαχείρισης Προϊόντων της τουρκικής Vestel. “Ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεοράσεων στην Ευρώπη, εστιάζουμε στην παροχή αναπνευστικών οπτικών εμπειριών και στην ψυχαγωγία των καταναλωτών στο επόμενο επίπεδο”.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το Dolby Vision στη σειρά των τηλεοράσεων OLED και UHD της Vestel”, δήλωσε ο Giles Baker, ο SVP, Consumer Entertainment Group, Dolby Laboratories. “Προσβλέπουμε να συνεργαστούμε με τη Vestel για να φέρει την εμπειρία του Dolby Vision σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές στην Ευρώπη”.

Previous Article

Επίσημη παρουσίαση των Huawei Mate 10 Pro & Mate 10 lite

Next Article

Η νέα στρατηγική της Dell Technologies στο IoT