Η σειρά smartphone Huawei P30 σε προσφορές με δώρα

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Δώρο τεχνολογίας με την αγορά ενός από τα Huawei P30 Pro, P30 και P30 lite έως το τέλος Μαΐου, ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Αγοράζοντας το Huawei P30 lite από κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα παίρνετε δώρο το Huawei Band 3 Pro. Το smartband διαθέτει ενσωματωμένο GPS και οθόνη αφής AMOLED 2.5D. Το Huawei Band 3 Pro δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού για να ρυθμίζετε την προπόνησή σε στεριά ή θάλασσα, ενώ και ο ύπνος αναλύεται βάσει αλγόριθμων του Harvard Medical School. Το Huawei P30 lite με δώρο το Huawei Band 3 Pro είναι ένας συνδυασμός για όλους τους δραστήριους χρήστες.

huawei p30 pro
Huawei P30 Pro (φωτό: Huawei)

Με κάθε Huawei P30 ή Huawei P30 Pro παίρνετε δώρο το Huawei Watch GT Active.

huawei watch gt
Huawei Watch GT (φωτό: Huawei)

Η εμπειρία χρήσης γίνεται πιο ευχάριστη με το Watch GT Active, λέει η Huawei, χάρη στην κάσα 46mm από ανοξείδωτο ατσάλι, έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED HD 1,39 ιντσών, μπαταρία που διαρκεί δύο εβδομάδες και προχωρημένες λειτουργίες συνολικής παρακολούθησης της υγείας και της άσκησής. Η συγκεκριμένη προσφορά είναι διαθέσιμη από όλους τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Huawei και ισχύει έως το τέλος Μαΐου ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Huawei P30 Lite
Huawei P30 Lite (φωτό: Huawei)
Previous Article

H Google αποκλείει την Huawei από το Android

Next Article

Αναβάθμιση firmware για τις Nikon Z7 και Nikon Z6