Η Huawei λανσάρει την ανανεωμένη σειρά Y 2018

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
huawei smartphone

Η Huawei ανακοινώνει την επικείμενη διάθεση της ανανεωμένης σειράς Υ για το 2018. Στόχος της σειράς είναι να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αγορά των entry level smartphones.

Τα νέα μοντέλα της σειράς Y 2018, θα «δανείζονται» στοιχεία από τα mid-range και premium smartphones της εταιρείας, όπως η Huawei FullView οθόνη και τo ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου (Face Unlock), προσφέροντας έτσι προηγμένα χαρακτηριστικά σε πολύ περισσότερους χρήστες. Η νέα Y series 2018 της Huawei απαντά έμπρακτα τόσο στις επιθυμίες των καταναλωτών όσο και στις τάσεις της αγοράς των smartphones και έρχεται για να κάνει την εμπειρία με ένα smartphone απολαυστικότερη και προσιτή σε όλους!

Η σειρά Y 2018, απευθύνεται στους νέους κυρίως καταναλωτές, εκείνους που μεγαλώνουν  με την τεχνολογία, είναι δυναμικοί, ενθουσιώδεις, ακολουθούν τις νέες τάσεις, ψάχνουν το κάτι παραπάνω και, πάνω από όλα, γνωρίζουν τι αποζητούν από το smartphone τους.

Με επίκεντρο λοιπόν τη νέα γενιά, η Huawei δημιουργεί τους Yers (γουάιερς). Μια κοινότητα, που με σύμμαχο την ανανεωμένη σειρά Y 2018, θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε όλους τους νέους καταναλωτές.

Μείνετε συντονισμένοι για τις επίσημες ημερομηνίες διάθεσης των νέων smartphones Y Series 2018 της Huawei και ετοιμαστείτε να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες σε προσιτές τιμές.

Previous Article

Panasonic DC-FT7: “σκληρή” compact με EVF

Next Article

Ψυχολογικά τεστ 3,1 εκ. χρηστών του Facebook διέρρευσαν