Η Intel απέκτησε την cloud gaming υπηρεσία RemoteMyApp

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η Intel απέκτησε την cloud gaming υπηρεσία RemoteMyApp

H Intel μόλις απέκτησε την RemoteMyApp, μία Πολωνική εταιρεία start-up που προσφέρει υπηρεσίες cloud gaming για επιχειρήσεις για πόσο που δεν έχει αποκαλυφθεί.

H Intel μόλις απέκτησε την RemoteMyApp, μία Πολωνική εταιρεία start-up που προσφέρει υπηρεσίες cloud gaming για επιχειρήσεις για πόσο που δεν έχει αποκαλυφθεί. Ο CEO της RemoteMyApp, Andreas Hestbeck, ανακοίνωσε τα νέα στις 9 Νοεμβρίου στα Πολωνικά media, τα οποία επιβεβαίωσε ένας εκπρόσωπος της Intel μέσω email.

«Αποκτήσαμε την RemoteMyApp λόγω της δυνατής ομάδας σχεδιαστών και μηχανικών για τις υπηρεσίες cloud που διαθέτει και είμαστε θέλουμε να καλωσορίσουμε την RemoteMyApp στην Intel», δήλωσε ο εκπρόσωπος. «Η Intel θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους βασικούς πελάτες της RemoteMyApp όπως ορίζουν τα συμβόλαια μεταξύ τους».

Η RemoteMyApp ιδρύθηκε το 2014 από τους Radoslaw Zawartko και Rafał Krochmal – η οποία, πριν την εξαγορά της είχε αποκτήσει ένα net worth 4,7 εκατομμυρίων δολαρίων – και συνεργάζεται με εταιρείες για να μπορέσει να προσφέρει εμπειρίες cloud gaming στους πελάτες της. Η πλατφόρμα της start-up προσφέρει όλες τις υποδομές που χρειάζονται πάνω στις οποίες οι εταιρείες μπορούν να κατασκευάσουν τις εφαρμογές τους. Ωστόσο υπάρχει και η επιλογή χρήσης των λύσεων που προσφέρει η ίδια η RemoteMyApp.

Η RemoteMyApp προσφέρει το Vortex.gg, μία συνδρομητική cloud gaming υπηρεσία που βασίζεται στο IBM Cloud και προσφέρει μία μεγάλη λίστα από παιχνίδια όπως το Fortnite, Grand Theft Auto V και League of Legends, με το βασικό πακέτο να ξεκινάει από τα 9,99 δολάρια τον μήνα για 50 λεπτά παιχνιδιού. Η εφαρμογή του Vortex.gg – η οποία η RemoteMyApp ισχυρίζεται πως έχει εγκατασταθεί πάνω από 10 εκατομμύρια φορές – επιτρέπει στους πελάτες να συνδέσουν παιχνίδια σε ήδη υπάρχουσες βιβλιοθήκες παιχνιδιών των Steam, Origin και Epic Games.

Όπως εξήγησε ο Hestbeck σε μία συνέντευξη με την Silicon Canals «η τεχνολογία μας προσφέρεται μέσω συνεργάτιδες εταιρείες ή μέσω του Vortex.gg και της δικής μας πλατφόρμας. Ο παίκτης απλά χρειάζεται να κατεβάσει μία από τις εφαρμογές μας και να επιλέξει ένα πλάνο συνδρομής. Έπειτα, τα παιχνίδια μεταδίδονται ζωντανά από το δίκτυο δυνατών server μας και παραδίδονται στον χρήστη μέσω των συνεργατών μας ή από το Vortex.gg».

Πρόσφατα, η RemoteMyApp ανακοίνωσε μία συνεργασία με την PM Connect, μία εταιρεία mobile πληρωμών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, για να φέρει το Vortex.gg στους πελάτες της PM Connect, Orange και Vodafone. Η start-up έχει ακόμη έναν μεγάλο πελάτη στο Deutsche Telekom, η πλατφόρμα cloud gaming του οποίου – MagentaGaming – βασίζεται στην τεχνολογία της RemoteMyApp.

Διαβάστε περισσότερα για το cloud gaming:

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Η Samsung αναπτύσσει την πρώτη LPDDR5X DRAM μνήμη στον κόσμο

Next Article

D-Link: Από το hardware στο AI & Networking