Η Apple δουλεύει πάνω σε Face ID για το iPhone 13 που λειτουργεί με ιατρική μάσκα

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η Apple δουλεύει πάνω σε Face ID για το iPhone 13 που λειτουργεί με ιατρική μάσκα

Τα νέα iPhone 13 θα μπορούν να αναγνωρίσουν πρόσωπα ακόμα και όταν ο χρήστης φοράει ιατρική μάσκα.

Μία νέα διαρροή για το iPhone 13 δείχνει ένα νέο setup της μπροστινής κάμερας το οποίο θα επιτρέπει στο κινητό να χρησιμοποιεί το Face ID ακόμα και αν ο χρήστης φοράει ιατρική μάσκα.

Ενώ η διαρροή αναφέρει ένα νέο setup της μπροστινής κάμερας το οποίο ίσως ενσωματωθέι στα νέα iPhone, συμπεριλαμβάνει μία φωτογραφία – τεχνικά ένα render της φωτογραφίας όπου ο leaker δεν δημοσιεύει – μιας πρωτότυπης θήκης με τις κάμερες ευθυγραμμισμένες η οποία κουμπώνει σε ένα iPhone 12.

Σύμφωνα με την δημοσίευση, οι κάμερες έχουν τις ίδιες διαστάσεις με αυτές από τα renders του iPhone 13 που ο Prosser είχε δείξει σε ένα βίντεο τον Ιούνιο. Η πρωτότυπη θήκη διαθέτει την κάμερα στα αριστερά και τους αισθητήρες στα δεξιά της.

Το render της φωτογραφίας σχεδιάστηκε από τον RendersByIan, έναν συνεργάτη του Prosser, ο οποίος είδε πάνω βίντεο και φωτογραφίες από 75 πρωτότυπα της Apple και έκανε την τελική φωτογραφία να ανταποκρίνεται στα αρχικά σχέδια. Είναι πολύ πιθανό κανένα πρωτότυπο να ανταποκρίνεται απόλυτα στο render, αλλά μας δίνει μία ιδέα για την διαδικασία δοκιμών της Apple.

Επιπλέον υπάρχουν φήμες πως τα high-end μοντέλα της νέας σειράς iPhone θα διαθέτουν βελτιωμένες ικανότητες όσον αφορά στις φωτογραφίες μέσα από advanced LiDAR και machine learning μαζί με καλύτερο βίντεο.

Είναι λιγότερο πιθανό να δούμε νέα χαρακτηριστικά που απαιτούν νέο hardware, όπως under-display Touch ID και USB-C θύρα αντί για Lightning. Είμαστε σίγουροι πως η Apple ασχολείται με κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά είναι σχεδόν απίθανο να τα δούμε στα επερχόμενα iPhone. Είναι πιο εύκολο για την Apple να μας δώσει ένα ή δύο νέα χαρακτηριστικά και να επαναλάβει όλα τα υπόλοιπα.

Δείτε επιπλέον: Με πολύ μεγαλύτερη μπαταρία έρχεται το iPhone 13

sonos beam gen2 banner
Previous Article

Δώρα από την Vodafone με την κάθε αγορά των νέων Samsung Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3 και Samsung Galaxy Watch 4

Next Article

iPhone 13: Αύξηση τιμής λόγω αύξησης του κόστους παραγωγής των chip