Με πολύ μεγαλύτερη μπαταρία έρχεται το iPhone 13

Author: No Comments Share:
Με μεγαλύτερη μπαταρία έρχεται το νέο iPhone 13

Μία νέα φήμη από το Weibo αναφέρεται στην χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο iPhone 13.

Μία νέα φήμη από το Weibo αναφέρεται στην χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο iPhone 13, αποκαλύπτοντας πως όλα τα iPhone του 2021 θα έρθουν με μεγαλύτερες μπαταρίες.

Σύμφωνα με τις φήμες το iPhone 13 Pro Max θα διαθέτει μπαταρία των 4.352mAh, αρκετά μεγαλύτερη από την τωρινή μπαταρία των 3.687mAh του iPhone 12 Pro Max. Το iPhone 13 και iPhone 13 Pro θα έχουν μια μπαταρία των 3.095mAh και το μικρότερο μοντέλο της σειράς, iPhone 13 Mini, θα διαθέτει μπαταρία των 2.406mAh.

 

iphone battery

Τόσο τα high-end μοντέλα iPhone του 2021, όσο και το μικρότερο iPhone 13 mini, θα διαθέτουν μεγαλύτερες μπαταρίες από τους προκάτοχούς τους

Με τα iPhone όμως το μέγεθος της μπαταρίας μας λέει μόνο ένα μέρος της ιστορίας της. Το υπόλοιπο μέρος έχει να κάνει με την αποδοτικότητα του A-series chip και άλλα εξαρτήματα. Το Α15 chip, που το περιμένουμε στο iPhone 13, θα βελτιώσει την εξοικονόμηση ενέργειας μαζί με την μεγαλύτερη μπαταρία. Τόσο τα high-end μοντέλα iPhone του 2021, όσο και το μικρότερο iPhone 13 mini, θα διαθέτουν μεγαλύτερες μπαταρίες από τους προκάτοχούς τους

Το iPhone 12 mini, το μικρότερο iPhone μέχρι τώρα, δεν έχει αποδόσει καλά σε πωλήσεις όταν το συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα μοντέλα, ίσως λόγω της μικρής του μπαταρίας. Παρ’όλα αυτά φαίνεται πως η Apple αντιμετώπισε τις ανησυχίες των πελατών της αν η φήμη βγει σωστή.

Επιπλέον οι μεγάλες μπαταρίες θα βοηθήσουν την ενσωμάτωση των ProMotion 120Hz οθονών στα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max αν οι πηγές είναι σωστές. Ο αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, ανέφερε πως η Apple σχεδιάζει να συμπεριλάβει την τεχνολογία ProMotion στα high-end μοντέλα του 2021.

Τα σχέδια του νέου iPhone 13, όπως τα είδαμε από το MacRumors, δείχνουν πως τα νέα κινητά θα είναι πιο πλατιά. Αυτή η αύξηση στο πλάτος φαίνεται πως οφείλεται στις μεγαλύτερες μπαταρίες.

Previous Article

Η Microsoft θέλει να μετατρέψει το Xbox σε Smart TV app

Next Article

Μεγάλη αναβάθμιση του Snapdragon 888 από την Qualcomm