Ένα dummy από το iPhone 13 Pro μας δείχνει ίσως τον τελικό σχεδιασμό του

Author: No Comments Share:
Ένα dummy από το iPhone 13 Pro μας δείχνει ίσως τον τελικό σχεδιασμό του

Η κυκλοφορία του iPhone 13 απέχει μόνο λίγες μέρες αλλά δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τότε για να δούμε τον σχεδιασμό του μιας και ένα βίντεο με το υποτιθέμενο dummy του διέρρευσε.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Weibo (ένα Κινεζικό social network) δείχνει ένα dummy που υποτίθεται πως αντιπροσωπεύει τον τελικό σχεδιασμό του iPhone 13 Pro. Τα dummies έχουν το ίδιο μέγεθος και σχήμα με τα κινητά αλλά δεν διαθέτουν εσωτερικό. Συχνά χρησιμοποιούνται από κατασκευαστές αξεσουάρ για τον σχεδιασμό θηκών και πριν την κυκλοφορία των κινητών συχνά κατασκευάζονται με τα αυθεντικά σχέδια.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για το dummy του iPhone 13 Pro να είναι κατασκευασμένο με τα αυθεντικά σχέδια μιας και η διαρροή του βίντεο έγινε τόσο κοντά στην επίσημη κυκλοφορία, αλλά πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί.

Σε κάθε περίπτωση, δεν βλέπουμε κάτι το οποίο δεν έχουμε ήδη δει μιας και υπήρχαν πολλές διαρροές για το iPhone 13. Η κάλυψη της οθόνης έχει αυξηθεί ελάχιστα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και υπάρχουν λίγο μεγαλύτεροι φακοί για την κάμερα τριών φακών της. Παρ ’όλα αυτά ο σχεδιασμός του είναι αρκετά παρόμοιος με αυτόν του iPhone 12 Pro.

Από όσα έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής, οι περισσότερες αλλαγές θα βρίσκονται στο εσωτερικό του iPhone αλλά ακόμα και έτσι μπορεί να είναι μικρές. Υπάρχει αναβάθμιση του ρυθμού ανανέωσης, ο οποίος τώρα θα βρίσκεται στα 120Hz, μαζί με μικρές βελτιώσεις στην κάμερα και ένα νέο chipset.

Πρόταση: Περιμένετε το iPhone 14

Ενώ οι leakers πιστεύουν πως η Apple θα ονομάσει την νέα συσκευή της iPhone 13, η νέα σειρά μπορεί να ονομάζεται iPhone 12S λόγω των μικρών αλλαγών που θα υποστεί.

Φαίνεται όμως πως το 2023 οι αλλαγές θα είναι σημαντικές. Είναι αρκετά νωρίς για τις φήμες του iPhone 14 αλλά έχουμε ήδη δει ανεπίσημα renders τα οποία δείχνουν το iPhone 14 Pro Max με under-display Face ID και μία punch-hole μπροστινή κάμερα, μαζί με ομαλή πλάτη χωρίς προέκταση της κάμερας, σκελετό τιτανίου και στρογγυλοποιημένα κουμπιά.

Previous Article

To realme GT Master Edition διαθέσιμο στην Ελλάδα σε προσφορά

Next Article

COSMOTE 5G ATHENS STAGE: Η ειδική διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις για πρώτη φορά στην καρδιά της Αθήνας