Το iPhone 14 Pro ίσως διαθέτει under-display Face ID σύμφωνα με πηγές

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Το iPhone 14 Pro ίσως διαθέτει under-display Face ID σύμφωνα με πηγές

Σε μία εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το iPhone 13, αλλά φήμες για τα iPhone 14 έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται.

Ακούμε για σχεδιασμό οθόνης όπου το panel θα καλύπτει όλη την επιφάνεια της από τον Μάρτιο μαζί με hole-punch κάμερα, κάτι που ξαναειπώθηκε σήμερα από τον Jon Prosser. Η Apple σκοπεύει να αφήσει τον τωρινό σχεδιασμό για χάρη της hole-punch κάμερας. Για να υιοθετήσει όμως αυτόν τον σχεδιασμό, ο αναλυτής Ross Young αναφέρει πως η Apple θα πρέπει να δουλεύει και πάνω σε under-display Face ID feature.

Ο Young κοινοποίησε τις προβλέψεις του για το under-display Face ID τον Ιούνιο, αλλά της επισήμανε ξανά σήμερα μετά τις νέες φήμες για το iPhone 14. Σύμφωνα με τον Young, η Apple δουλεύει πάνω σε under-display Face ID για τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Δεδομένου πως το iPhone 14 είναι ακόμη υπό κατασκευή, το under-display Face ID δεν έχει ακόμη τελειοποιηθεί και ακόμη και τώρα μπορεί να ακυρωθεί. Σε αυτήν την περίπτωση η Apple θα πρέπει να γυρίσει στον τωρινό σχεδιασμό. Αν δεν δούμε πάντως το feature το 2022, είναι πιθανό να το δούμε το 2023.

Ο Young επίσης δεν ήταν ξεκάθαρος για το αν η Apple θα ενσωματώσει under-display Face ID ή under-display Touch ID. Αν και τα δύο είναι πιθανά να εμφανιστούν, ο Mark Gurman του Bloomberg ανέφερε στα τέλη Αυγούστου πως η Apple ενδιαφέρεται περισσότερο για το Face ID και θέλει να ενσωματώσει νέες δυνατότητες στο under-display Face ID παρά να επιστρέψει στο Touch ID.

Ο Young πιστεύει πως ο notchless σχεδιασμός θα περιορίζεται στα μοντέλα Pro, κάτι που έχουμε ακούσει και από τον αναλυτή Ming-Chi Kuo. Επιπλέον, ο Prosser ισχυρίζεται πως τα iPhone 14 θα διαθέτουν πιο παχιά πλάτη, κάτι που θα εξαφανίσει την προέκταση της κάμερας.

Στρογγυλά κουμπιά, σκελετός τιτανίου και ανασχεδιασμένο ηχείο και μικρόφωνο είναι επίσης πιθανά με τα νέα iPhone.

Δείτε επιπλέον για το iPhone 13:

Previous Article

Vodafone: Δωρεάν διπλασιασμός των Combo για τα πακετά CU και Καρτοκινητής

Next Article

Xiaomi 11T: 3 αναβαθμίσεις Android και Security Patches για 4 έτη

sonos move