Το iPhone Fold ίσως είναι πιο κοντά από όσο νομίζουμε

Author: Δημήτρης Παπαδόπουλος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το iPhone Fold ίσως είναι πιο κοντά από όσο νομίζουμε

Μία νέα πατέντα που εντοπίστηκε πλέον αποτελεί ένα επιπλέον κομμάτι στο παζλ του iPhone Fold.

Φήμες για το iPhone Fold (ή αλλιώς iPhone Flip) υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό και ενώ η κυκλοφορία του foldable iPhone δεν είναι επικείμενη, υπάρχουν αρκετά στοιχεία πως η Apple δουλεύει πάνω του, με το πιο πρόσφατο στοιχείο να είναι η κατοχύρωση μίας νέας πατέντας της εταιρείας.

Η πατέντα εντοπίστηκε από το Phone Arena με το όνομα «Ηλεκτρονική συσκευή με μεντεσέ συνθετικής ίνας» και πρόκειται για συσκευή με μεντεσέ που είναι δυνατός και ταυτόχρονα μικρός.

Σίγουρα, ο μεντεσές δεν συνδέεται άμεσα με ένα foldable – μπορεί να προορίζεται για ένα laptop ή για κάποια άλλη συσκευή που αναφέρεται στην πατέντα. Αλλά και τα smartphone ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και μέρος της περιγραφής αναφέρει πως «η ηλεκτρονική συσκευή ίσως έχει ένα εύκαμπτο στρώμα όπως μία εύκαμπτη οθόνη που καλύπτει τον μεντεσέ».

Όποτε έχουμε έναν μεντεσέ ο οποίος δουλεύει με μία εύκαμπτη οθόνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κινητό. Σίγουρα πάντως ακούγεται πως η Apple ίσως δουλεύει πάνω σε ένα foldable iPhone – εξ ου και το iPhone Fold.

Όπως γίνεται πάντα με τις πατέντες, πρέπει να σημειώσουμε πως ενώ αυτό είναι απόδειξη πως η Apple το λιγότερο που κάνει είναι να εξερευνάει την ιδέα του μεντεσέ, δεν σημαίνει πως θα την δούμε σίγουρα σε προϊόν – και αν την δούμε, σίγουρα θα πρέπει να περάσει αρκετός καιρός ή ίσως εμφανιστεί μόνο σε συσκευές εκτός των smartphone.

Πάντως, η πατέντα είναι ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ του iPhone Fold και αν την συνδυάσουμε με άλλα στοιχεία της συσκευής που έχουμε δει ανά τα χρόνια τότε σίγουρα καταλαβαίνουμε πως το foldable iPhone βρίσκεται στα σχέδια της Apple.

Διαβάστε περισσότερα από την Apple:

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Samsung Galaxy S22 Ultra

Next Article

Google Two-Step Verification: Γίνεται υποχρεωτικό από τις 9 Νοεμβρίου