Διαθέσιμο 3/11 το iPhone X – οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
iPhone X splash

Η iSquare ενημερώνει ότι το iPhone X έρχεται σε Ελλάδα και Κύπρο στις 3 Νοεμβρίου, με δυνατότητα προπαραγγελίας από σήμερα, 27 Οκτωβρίου, μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου μεταπωλητών της.

Η iSquare παρουσιάζει το νέο Apple iPhone X (φωτό: iSquare)
Η iSquare παρουσιάζει το νέο Apple iPhone X (φωτό: iSquare)

Η iSquare, o επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι οι προπαραγγελίες για το νέο iPhone Χ, ξεκινούν από σήμερα, ενώ η εμπορική του διάθεση αρχίζει από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου μέσα από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της. Το δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών Apple διαθέτει όλα τα τελευταία προϊόντα Apple συμπεριλαμβανομένου και τη νέα γενιά iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

Το iPhone X διαθέτει σχεδιασμό από γυαλί και αλουμίνιο με οθόνη Super Retina HD 5,8 ιντσών με HDR και True Tone. Έχει τη δυνατότητα να φορτίζει ασύρματα και είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη. Η προηγμένη αναγνώριση προσώπου ξεκλειδώνει με ασφάλεια το iPhone X με μία μόνο ματιά, ενώ η ισχύς του A11 Bionic επιτρέπει εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας σε παιχνίδια και apps. Οι επανασχεδιασμένες δύο κάμερες στην πίσω πλευρά, διαθέτουν διπλή οπτική σταθεροποίηση εικόνας, νέο φίλτρο χρωμάτων, pixel με μεγαλύτερο βάθος και γρήγορους φακούς για φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η Κάμερα TrueDepth, η οποία επιτρέπει την αναγνώριση προσώπου (Face ID), προσφέρει την επιλογή “Πορτρέτο” με το νέο “Φωτισμό Πορτρέτου” στην μπροστινή κάμερα για selfie. Παράλληλα, δίνει “ζωή” στα Animoji, καθώς συλλέγει και αναλύει πάνω από 50 διαφορετικές κινήσεις των μυών του προσώπου, παρουσιάζοντας τα emoji με ένα νέο διασκεδαστικό τρόπο. Είναι σχεδιασμένο με  ανθεκτικό γυαλί και με μια λωρίδα από ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθεται σε δύο φινιρίσματα Silver και Space Gray.

Το iPhone X καλωσορίζει το μέλλον και σηματοδοτεί τη νέα εποχή iPhone

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προπαραγγείλουν τo νέo iPhone X από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και να το αγοράζουν από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου μέσα από το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών Apple της iSquare στην Ελλάδα.

Ιnfo: iSquare, τηλ. 211 9997500

Previous Article

AOC Q3279VWF: οθόνη 1440p με FreeSync στις 31,5″

Next Article

OLED πάνελ: 320% αύξηση έως το 2022 – κινέζικη απειλή για τους Κορεάτες;