Η HbbTV Association δημοσίευσε την προδιαγραφή IPTV

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η HbbTV Association δημοσίευσε την προδιαγραφή IPTV. (φωτό: HbbTV Association)

Η HbbTV Association ολοκλήρωσε και δημοσίευσε την προδιαγραφή IPTV. Aυτό δείχνει να είναι το μέλλον της τηλεόρασης για πολλούς…

“Η HbbTV Association είναι στην ευχάριστη θέση να επεκτείνει το φάσμα των συσκευών και υπηρεσιών που μπορεί να υποστηρίξει η τεχνολογία HbbTV”, σχολίασε ο Klaus Illgner, Πρόεδρος της Ένωσης HbbTV. “Ήμασταν, επίσης, ευτυχείς να δούμε τη συμμετοχή και τη συνεργασία διαφορετικών βιομηχανικών κλάδων που οδήγησε σε αυτή την προδιαγραφή.”

“Η επέκταση της προδιαγραφής HbbTV ώστε να περιλαμβάνει ευρυζωνικά δίκτυα για τη λήψη προγραμμάτων, μας επιτρέπει να αναπτύξουμε υπηρεσίες για συμβατές τηλεοράσεις με HbbTV δίνοντάς μας έτσι τη δυνατότητα να επεκτείνουμε περαιτέρω την κάλυψη των υπηρεσιών IPTV “, πρόσθεσε ο Frank Lonczewski, Διευθυντής Καινοτομίας & Customer Insights TV, Telekom Deutschland.

Η HbbTV Association είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία αφιερωμένη στην παροχή ανοικτού προτύπου για την παροχή ραδιοτηλεοπτικών και ευρυζωνικών υπηρεσιών μέσω διασυνδεδεμένων τηλεοράσεων και αποκωδικοποιητών. Αυτή η προδιαγραφή IPTV βασίζεται στο HbbTV 2.

H προδιαγραφή IPTV καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι αποκωδικοποιητές και οι τηλεοράσεις με υπηρεσίες IPTV. H προδιαγραφή IPTV βασίζεται στο πρότυπο HbbTV 2. 

Δείτε ποιες δυνατότητες δίνει και τι προβλέπει η προδιαγραφή IPTV.

Previous Article

H επανάσταση των ανέπαφων συναλλαγών μέσα σε 10 χρόνια

Next Article

Τι προβλέπει η προδιαγραφή IPTV