Κλήρωση από την HMD και το Electronicanto σε Facebook και Instagram

Author: Electronicanto Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

To Electronicanto σε συνεργασία με την HMD Global, κατασκευάστρια εταιρία των Nokia smartphones, διοργανώνει κλήρωση / διαγωνισμό στο Facebook και στο Instagram με δώρο ένα Nokia 3.1. Λάβετε μέρος!

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση του Nokia 3.1, που διοργανώνει το Electronicanto σε συνεργασία με την HMD Global αρκεί να κάνετε Like (αν δεν έχετε ήδη κάνει) στη σελίδα στο Facebook του Electronicanto και στο post του διαγωνισμού.

Αντίστοιχα, για να λάβετε μέρος στην κλήρωση του Nokia 3.1 μέσα από το Instagram, αρκεί να κάνετε Follow τη σελίδα του Electronicanto στο Instagram και Like ( ❤️) στην εικόνα του διαγωνισμού.

Συμμετοχές γίνονται δεκτές για 15 ημέρες, έως τις 31 Οκτωβρίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στα post της κλήρωσης στο Facebook και στο Instagram την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018.

Nokia 3.1

Το νέο Nokia 3.1 είναι διάδοχος του Nokia 3, ενός από τα περισσότερο επιτυχημένα smartphone της Nokia έως σήμερα. Είναι κατασκευασμένο με συνδυασμό ποιοτικών υλικών για την κατηγορία του, με στόχο ελκυστικό σχεδιασμό και  ικανοποιητική απόδοση. Η “καμπυλωτή” οθόνη 2,5D σμίγει αρμονικά στις λεπτές πλευρές του Nokia 3.1, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο CNC και κομμένες με διαμάντι. Το μέγεθος του είναι κατάλληλο για χρήση με το ένα χέρι. Το Nokia 3.1 διαθέτει οθόνη με λόγο 18:9 και ανάλυση HD+, ενώ η διαγώνιος της είναι 5,2 ίντσες. Προστατεύεται από Corning Gorilla Glass για να αντέχει περισσότερο.

Το 3.1 χρησιμοποιεί MediaTek 6750 Helio P10, ένα οκταπύρηνο chipset, το οποίο οδηγεί σε αύξηση της απόδοσης κατά 50% σε σχέση με αυτήν της προηγούμενης γενιάς, σύμφωνα με τη Nokia.  Διαθέτει κύρια κάμερα 13Mpixel με Auto Focus και δίνει τη δυνατότητα αξιοποίησης δημοφιλών εφαρμογών AR, όπως το Pokémon Go.  Στις περιοχές που είναι διαθέσιμο το Google Pay είναι δυνατές οι πληρωμές με NFC.

Το νέο Nokia 3.1 τρέχει Android Oreo. Το μοντέλο της κλήρωσης είναι σε μαύρο χρώμα, ενώ διατίθεται ακόμη σε σε μπλε και λευκό. Περισσότερες πληροφορίες για το Nokia 3.1  μπορείτε να πάρετε από την επίσημη ιστοσελίδα της HMD Global για τις συσκευές Nokia.

Android One και Nokia 3.1

Το Android One που τρέχει στο Nokia 3.1 είναι ένα απλοποιημένο, εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Διαθέτει προεγκατεστημένες εφαρμογές στις οποίες περιλαμβάνεται το Google Photos με απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο για φωτογραφίες με ανάλυση έως 12Mpixel. Το Android One στο Nokia 3.1 θα δέχεταιτακτικές ενημερώσεις ασφαλείας για τρία χρόνια και αναβαθμίσεις λειτουργιών για δύο χρόνια, στις οποίες περιλαμβάνεται ο Βοηθός της Google – Google Assistant.

Previous Article

Samsung Exynos Auto και ISOCELL Auto για την αυτοκίνηση

Next Article

Google Arts and Culture: “Ο πολιτισμός που ενώνει την Ευρώπη”