Διαρρέουν τα χαρακτηριστικά του Lenovo Legion Y90

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Διαρρέουν τα χαρακτηριστικά του Lenovo Legion Y90

Μεγάλη διαρροή για τα χαρακτηριστικά του νέου Lenovo Legion Y90, πληροφορίες για τη μνήμη, τις κάμερες και ακόμη περισσότερα.

Για τo gaming smartphone της Lenovo, Legion Y90, έχουν διαρρεύσει αρκετά τις τελευταίες δύο βδομάδες, μετά και την αποκάλυψη του πίσω μέρους της συσκευής από την εταιρία, όμως η πιο εκτεταμένη διαρροή μας έρχεται τώρα. Οι πληροφορίες δεν είναι ακόμη επίσημα επιβεβαιωμένες αλλά προέρχονται από, συνήθως, αξιόπιστο πληροφοριοδότη.

Όπως αναμενόταν, το Lenovo Legion Y90 έρχεται με chipset Snapdragon 8 Gen 1 και με μνήμη RAM 18GB που, όμως, μπορεί να φτάσει τα 22GB με χρήση της επέκτασης RAM των Android. Επιπλέον, φαίνεται να διαθέτει οθόνη Samsung E4 AMOLED 6.92 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz και ρυθμό sampling αφής στα 720Hz. Να σημειωθεί ότι παρατηρούμε αρκετές ομοιότητες με το περσινό Legion 2 Pro.

Και στις κάμερες δεν παρατηρείται μεγάλη διαφορά. Η μπροστινή έρχεται στα 44MP και η πίσω, κύρια στα 64ΜΡ με μια ultrawide των 16ΜΡ. Όσον αφορά τη φόρτιση, αναφέρεται η δυνατότητα για γρήγορη φόρτιση στα 68W, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο και για μπαταρία στα 5,500mAh.

Ακόμη, υπάρχει σύντομη αναφορά στο αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης αλλά και σε αύξηση των πλήκτρων, από τα συνηθισμένα 4, στα 6.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Η Logitech λανσάρει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι POP

Next Article

Τέσσερα νέα Chromebook για σχολική χρήση από την Acer

sonos move