Η Logitech λανσάρει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι POP

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Η Logitech λανσάρει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι POP

Η Logitech παρουσιάζει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι POP καθώς και το Logitech Desk Mat, τα νεότερα προϊόντα της Logitech Studio Series.

Η Logitech λανσάρει το Πληκτρολόγιο και το Ποντίκι POP καθώς και το Logitech Desk Mat, τα νεότερα προϊόντα της Logitech Studio Series. Η κυκλοφορία του νέου ποντικιού και του μηχανικού πληκτρολογίου επαναπροσδιορίζει πώς μπορεί να μοιάζει ο προσωπικός σας χώρος εργασίας με την αισθητική τριών vibrant επιλογών.

«Η Studio Series της Logitech αγκαλιάζει την αυθεντικότητα κάθε ατόμου εκεί έξω» ανέφερε ο Art O’Gnimh, Aντιπρόεδρος του mainstream τομέα για την δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα στη Logitech. «Με τα POP Keys και POP Mouse δημιουργήσαμε πρωτοποριακά προϊόντα που στοχεύουν να είναι τόσο εκφραστικά όσο και οι χρήστες μας, με μεγαλειώδεις προσωπικότητες και κανέναν συμβιβασμό στην παραγωγικότητα».

Τα Πληκτρολόγια POP έρχονται με οχτώ εναλλάξιμα πλήκτρα emoji στο κουτί – τέσσερα στο ίδιο το πληκτρολόγιο. Τα πλήκτρα emoji μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στο αγαπημένο σας emoji ή σε άλλη εύχρηστη συντόμευση χρησιμοποιώντας το λογισμικό Logitech Options, που διατίθεται μέσω απλής λήψης σε PC ή Mac. Το ποντίκι POP διαθέτει, επίσης, ένα κεντρικό κουμπί που ανοίγει το μενού emoji και μπορεί να προσωποποιηθεί με ευκολία με ένα πάτημα. 

Όμορφα και ρετρό, τα Πληκτρολόγια POP προσφέρουν άνετα μηχανικά πλήκτρα σε στυλ γραφομηχανής και λειτουργίες νέας γενιάς. Οι 12 νέες συντομεύσεις FN διαθέτουν Snip Screen, Mute Mic και Media Keys για να διευκολύνουν τη σύγχρονη εργασιακή ημέρα.

Χαριτωμένο και συμπαγές, το ποντίκι POP μπαίνει εύκολα στην τσάντα ή στην τσέπη σας για εργασία εν κινήσει και σας κρατά παραγωγικούς με το Smartwheel που αναστρέφεται αυτόματα από τη λειτουργία κύλισης υψηλής ακρίβειας στη λειτουργία κύλισης ταχύτητας. Το «λείο» σώμα του, κατασκευασμένο για άνεση, εφαρμόζει άνετα στην παλάμη σας για να σας βοηθήσει να εργαστείτε σε ό,τι χρειάζεστε. Διαθέσιμο σε πολλά ζωντανά χρώματα, το POP Mouse προσφέρει ένα σχέδιο που σας βοηθά να δημιουργήσετε. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του Logitech Options και να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι με το Logitech Flow, μια δυνατότητα λογισμικού για εύκολη αντιγραφή και επικόλληση κειμένου, αρχείων και εικόνων μεταξύ υπολογιστών.

To ποντίκι Logitech POP

Και τα δύο προϊόντα POP ενισχύουν τη δημιουργικότητα πολλαπλών συσκευών, συνδέοντας έως και τρεις συσκευές τη φορά μέσω Bluetooth ή του ασύρματου δέκτη Logi Bolt.

Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι της σειράς POP είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά Studio της Logitech. Η σειρά διαθέτει επίσης το μινιμαλιστικό ποντίκι Pebble, τα πληκτρολόγια K580 και K380 και το νέο Desk Mat της Logitech. Τα POP Keys λειτουργούν με macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS και Android και το POP Mouse λειτουργεί με Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS και Linux.

Δελτίο Τύπου

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

TONE Free FP: νέα ασύρματα ακουστικά από την LG

Next Article

Διαρρέουν τα χαρακτηριστικά του Lenovo Legion Y90

sonos move