4K UltraGear Nano IPS gaming monitor διαθέτει η LG

Author: Δημήτρης Παπαδόπουλος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
4K Ultra Gear Nano IPS gaming monitor διαθέτει η LG!

H Ultra Gear Nano IPS gaming monitor της LG προσφέρει τεχνολογία και επιδόσεις που εγγυώνται την νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Τα νέα gaming monitors της LG Electronics (LG), πρώτα στον κόσμο που παρέχουν UHD ανάλυση 4K IPS και χρόνο απόκρισης 1ms, αποτελούν την απόλυτη επιλογή για κάθε gamer που έχει στόχο τις υψηλές επιδόσεις, με τα καλύτερα γραφικά και την μεγαλύτερη άνεση.

Τα νέα LG Ultra Gear gaming monitors (27GP950 & 38GN950) έχουν έρθει για να αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού, με τεχνικές προδιάγραφες που εγγυώνται τη νίκη και προσφέρουν την απόλυτη οπτικοακουστική απόλαυση. Χάρη στις τελευταίας τεχνολογίας λειτουργίες συγχρονισμού ήχου και βίντεο, Sphere Lighting 2.0, ο παίκτης μπορεί να απολαύσει μια πλήρως immersive εμπειρία gaming, καθώς ο φωτισμός της οθόνης μεταβάλλεται ανάλογα με τους δυναμικούς ήχους του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα η λειτουργία συγχρονισμού βίντεο, ενεργοποιείται ανάλογα με τα οπτικά εφέ που εμφανίζονται στο monitor. Επιπλέον, βοηθά στην μείωση της καταπόνησης των ματιών του χρήστη για μια επαγγελματικών προδιαγραφών gaming εμπειρία.

Η τεχνολογία VESA Display Stream Compression (DSC), πέρα από την υποστήριξη για ανάλυση 4K, ρυθμό ανανέωσης 144Hz (160 O/C) και χρόνο απόκρισης 1ms, παρέχει και συμβατότητα με HDR και G-SYNC, καλύπτοντας εύρος χρωμάτων 10bit μέσω σύνδεσης DisplayPort, μειώνοντας έτσι την οπτική απώλεια. Ταυτόχρονα, μειώνει την εμφάνιση ειδώλων, επιτρέποντας στον παίκτη να έχει τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις. Τα gaming monitors 27GP950 & 38GN950 έχουν δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί επίσημα από την NVIDIΑ, για μειωμένες αλλοιώσεις και ελάχιστο τρέμουλο, προσφέροντας ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης και υψηλής ανάλυσης, κάνοντας τα έτσι τον καλύτερο σύμμαχο για κάθε gamer.

  Και ο Kratos μιλάει ελληνικά στο PlayStation!

Περισσότερες πληροφορίες για το gaming monitor 27GP950-B μπορείτε να βρείτε εδώ και για το gaming monitor 38GN950-B μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δελτίο Τύπου.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Μεγάλο update φέρνει Android apps στα Windows 11

Next Article

4 τρόποι να εξοικονομείτε μπαταρία στα Windows 11