LG Audio 2018 line up

Author: No Comments Share:
LG Audio 2018 line up

Προϊόντα ήχου υψηλής απόδοσης, με υψηλή νοημοσύνη – ThinQ – και σε συνεργασία με τη Meridian Audio, διαθέτει η LG το 2018.

H LG Electronics (LG) ανακοίνωσε στη CES 2018 υψηλής ποιότητας και πιο έξυπνη σειρά premium προϊόντων ήχου που υπόσχεται πως θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τα συστήματα ήχου οικιακής ψυχαγωγίας. Ξεκινώντας το 2018 με την τεχνολογία ήχου της Meridian Audio για πιο φυσικό και ζεστό ήχο, τα Dolby Atmos sound bars, τα φορητά Bluetooth ηχεία και το νέο ηχείο με Τεχνητή Νοημοσύνη, η γκάμα προϊόντων Audio της LG για το 2018 έχει κάτι να προσφέρει για κάθε φίλο της μουσικής και του κινηματογράφου.

Ήχος προς κάθε κατεύθυνση και από ψηλά με το SK10Y soundbar

Το νέο SK10Y soundbar της LG αποδίδει ισχύ 550W και υποστηρίζει σύστημα 5.1.2 αξιοποιώντας την τεχνολογία Dolby Atmos. Μια αξιοσημείωτη πτυχή της τεχνολογίας είναι πως αυτά τα “ηχητικά αντικείμενα” μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο χώρο, ακόμα και στο ταβάνι, προσφέροντας ήχο προς κάθε κατεύθυνση ενισχύοντας τον ρεαλισμό και την αίσθηση πως ο ακροατής βρίσκεται μέσα στη δράση. Για τη δημιουργία τέτοιου δυνατού και καθαρού ήχου, το SK10Y είναι εξοπλισμένο με πολλαπλά ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός ζεύγους “upfiring” ηχείων για να περιβάλλει τον ακροατή από κάθε γωνία. Οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν την ένταση των “upfiring” ηχείων βάσει του ύψους της οροφής του δωματίου.

LG SK10Y sound bar
To Sound bar LG SK10Y διαθέτει Dolby Atmos και τις τεχνολογίες Bass and Space και Height Elevation της Meridian. Σύμφωνα με την LG, η κεντρική μονάδα μπορεί να θεωρηθεί ότι εκπέμπει ακόμη και στην οροφή του δωματίου. (φωτό: LG)

Χάρη στη συνεργασία της LG με την Meridian Audio το SK10Y διαθέτει πρωτοποριακές βελτιώσεις. Ως πρωτοπόρα εταιρεία στον ήχο υψηλής απόδοσης και πιστότητας και ως σημείο αναφοράς στην Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος (DSP – Digital Signal Processing) και στο πεδίο της ψυχοακουστικής, η Meridian εξόπλισε το SK10Y με διάφορες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας Bass and Space για να προσφέρει στους ακροατές πλούσιο ήχο, όπου και αν κάθεται ο ακροατής. Με την τεχνολογία Height Elevation της Meridian ήχος εκπέμπεται πιο ψηλά από το ύψος του soundbar και φτάνει στο επίπεδο της οθόνης, προσδίδοντας μεγαλύτερη σαφήνεια στην ομιλία και τη μουσική. Επιπλέον, το LG SK10Y είναι συμβατό με αρχεία ήχου lossless. Πέρα από την αναπαραγωγή μέχρι 40kHz, το ηχείο προσφέρει δυνατότητα μετατροπής του ήχου των αρχείων σε ανάλυση 24bit/192Hz.

Από σχεδιαστικής άποψης, το SK10Y διαθέτει λεπτό προφίλ που ταιριάζει με πολλά μοντέλα τηλεοράσεων LG OLED 2018 ή LG Super UHD . Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με hub, ηχεία και άλλες έξυπνες συσκευές που υποστηρίζουν Chromecast. Ο χρήστης χρειάζεται απλά να πει “OK Google” και το αίτημά του για να αρχίσει να παίζει το αγαπημένο του τραγούδι, podcast ή ηχητικό κλιπ από την αγαπημένη του online streaming υπηρεσία.

Φορητά ηχεία LG PK σειρά για κάθε περίσταση

LG PK Portable Speaker 2018
Φορητό ηχείο στη σειρά PK της LG για το 2018. (φωτό: LG)

Τα φορητά ηχεία της σειράς PK συνδυάζουν σημαντικές δυνατότητες ήχου και φωτισμού αποτελώντας μια διασκεδαστική και βολική συσκευή που μπορεί να μεταφερθεί παντού. Με τις προηγμένες τεχνολογίες της Meridian Audio, τα ηχεία PK είναι σε θέση να παρέχουν δυνατό μπάσο καθώς και βελτιστοποίηση της ομιλίας και των φωνητικών, λέει η LG. Τα ηχεία είναι συμβατά με apt-X HD Βluetooth για αναπαραγωγή 24-bit μουσικής μέσω ασύρματης σύνδεσης. Επιπλέον, με τη λειτουργία Dynamic Party Lighting τα ηχεία φωτίζονται στο ρυθμό της μουσικής, ενώ και τα τρία μοντέλα PK είναι στιβαρά και διαθέτουν βολικές λαβές για εύκολο χειρισμό.

LG Audio 2018: ηχεία υψηλής ποιότητας με Google Assistant

LG ThinQ Speaker with Google Assistant
Το έξυπνο ηχείο LG ThinQ με Google Assistant. (φωτό: LG)

H LG στη CES 2018 ανακοινώνει το πρώτο έξυπνο προϊόν ήχου με Τεχνητή Νοημοσύνη, το LG ThinQ ηχείο, το οποίο όχι μόνο αναπαράγει υψηλής ποιότητας ήχο αλλά διαθέτει και ενσωματωμένο το Google Assistant. Η LG συνεργάστηκε με την Google για να διασφαλίσει πως το LG ThinQ θα προσφέρει όλες τις ανέσεις που διαθέτει ένας ψηφιακός βοηθός, ενώ δεν είναι μόνο μια έξυπνη συντροφιά, είναι επίσης και μια συσκευή ενεργοποίησης, μέσω φωνητικών εντολών, των έξυπνων LG οικιακών συσκευών. Για παράδειγμα, το LG ThinQ μπορεί να ρυθμιστεί και να ενεργοποιεί οικιακές συσκευές με μια απλή φωνητική εντολή όπως «ΟΚ Google, μίλησε στην LG, άνοιξε τον ιονιστή αέρα» (σσ.: στην αγγλική γλώσσα). Το καλύτερο από όλα, σύμφωνα με την LG, είναι πως το ηχείο δεν κάνει έκπτωση στην ποιότητα του ήχου χάρη στην τεχνολογία της Meridian Audio. To ηχείο LG ThinQ είναι συμβατό με αρχεία υψηλής ανάλυσης.

LG ηχεία για πάρτι

Για όλους όσους αγαπούν τα πάρτι, η LG διαθέτει πολλά ηχεία που συνδυάζουν ισχυρές δυνατότητες αναπαραγωγής ήχου. Αυτά τα – όλα σε ένα – μηχανήματα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, σχεδιασμένα για να κάνουν τους πάντες να χορεύουν, όπως ισχύ 1.800W, DJ δυνατότητες και λειτουργίες καραόκε και φωτισμού. Τα νέα ηχεία για πάρτι της LG διαθέτουν ανθεκτικά form factors, εύκολα στη χρήση μενού χειρισμού και πολλές επιλογές συνδεσιμότητας για να κατεβάσουν ή να αναπαράγουν έναν ανεξάντλητο αριθμό χορευτικών τραγουδιών.

«Η τεχνολογία ήχου έχει προχωρήσει πολύ από τότε που η LG παρουσίασε το πρώτο ραδιόφωνο στους Κορεάτες καταναλωτές πριν από περίπου 60 χρόνια» δήλωσε ο Seo Young-jae Επικεφαλής του Convergence Audio & Video Business Division της LG Home Entertainment Company. «Στη φετινή CES, είμαι σίγουρος πως οι επισκέπτες θα μείνουν εντυπωσιασμένοι με το επίπεδο της τεχνολογίας που έχουμε εισάγει στα προϊόντα ήχου χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα του ήχου.» 

Info: LG Electronics Ελλάς, τηλ.  801 11 200 900

Previous Article

USB Fast Charger και επίσημα

Next Article

O πρώτος 8Κ DLP προβολέας από τη Digital Projection

Leave a Reply