Νέα σειρά τηλεοράσεων LG B8 4K OLED με “απόλυτο μαύρο”

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG B8 4K OLED TV

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά LG B8,  4K OLED TV,  διαθέσιμη σε 65″ (OLED65B8PLA) και 55″ (OLED55B8PLA), στην ελληνική αγορά.

Η νέα σειρά των LG B8 OLED τηλεοράσεων διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως τον επεξεργαστή α7 (άλφα 7) και τις τεχνολογίες Dolby Vision και Dolby Atmos για να προσφέρουν στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινηματογραφικής θέασης.

Με τον ενσωματωμένο έξυπνο επεξεργαστή α7, η νέα σειρά τηλεοράσεων 4K OLED  LG B8 προσφέρει βελτιωμένη απόδοση εικόνας, βαθύτερο μαύρο και βελτιωμένα χρώματα, καθώς και λεπτομέρειες στη σκίαση για ακόμα πιο ζωντανές εικόνες σε πιο ευρείες γωνίες θέασης, λέει η εταιρία.

Με 4K Cinema HDR στα νέα μοντέλα 4K OLED TV B8, ο θεατής μπορεί να βλέπει εικόνες με ζωντανά χρώματα. Το Dolby Vision, η πιο δημοφιλής και προηγμένη λύση HDR, σύμφωνα με την ανακοίνωση της LG, και το πρότυπο που προτιμούν περισσότερο στούντιο του Χόλυγουντ, αποδίδει εικόνα υψηλής ποιότητας, καθώς επεξεργάζεται μεμονωμένα πάνω από 170.000 καρέ σε μια ταινία διάρκειας δύο ωρών. Επιπλέον, υποστηρίζεται το Advanced HDR της Technicolor, καθώς και τα πρότυπα HDR10 Pro και HLG Pro. 

Οι τηλεοράσεις της σειράς LG B8 4K OLED TV φέρνουν τον κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι. Το Dolby Atmos λαμβάνει με ρεαλιστικό τρόπο την κίνηση κάθε αντικειμένου και αποδίδει ήχο surround 360º. Σε συνδυασμό με το Dolby Vision, παρέχει μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία καθώς μεταφέρει τον θεατή σε ένα περιβάλλον με “κινούμενο” ήχο που τον περιβάλλει με τόσο ρεαλισμό που κόβει την ανάσα, υποστηρίζει η LG.

Τέλος, η κομψή Cinema Screen σχεδίαση των νέων 4K OLED, LG Β8, μοντέλων αποτελούν λύση για εναρμόνιση της τηλεόρασης με την διακόσμηση του σπιτιού. Τα νέα μοντέλα προσδίδουν στυλ στο χώρο σας και αναβαθμίζουν το σπίτι, καταλήγει η ανακοίνωση.

Η νέα σειρά LG Β8 4K OLED TV είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Διαβάστε ακόμη:

LG TV 2018 – Όλα τα νέα μοντέλα ΟLED και SUPER UHD TV

Τι προσφέρει στην εικόνα των LG TV 2018 ο α9

Previous Article

LG InstaView Door-in-Door: Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα τρόφιμα

Next Article

Ταχύτητα Internet – μετρήστε τα unloaded latency / loaded latency