Νέο mini Hi-Fi σύστημα ήχου LG FJ5

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
FJ5 Karaoke Star

Γίνετε… “Karaoke Star” με το σύστημα ήχου με Bluetooth, LG FJ5, και το πάτημα ενός κουμπιού.

LG FJ5
Το σύστημα ήχου με Bluetooth, LG FJ5. (φωτό:

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο mini Hi-Fi Bluetooth ηχείο FJ5 συνολικής ισχύος 220 watt το οποίο προσφέρει “δυνατό ήχο” και πολλαπλές δυνατότητες στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας. Η νέα πρόταση ήχου της LG διαθέτει ευέλικτο σχεδιασμό υψηλής αισθητικής και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου ενσωματώνοντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία της εταιρείας.

Η σχεδίαση του FJ5 επιτρέπει τόσο την οριζόντια όσο και την κατακόρυφη τοποθέτηση, παρέχοντας την απαιτούμενη αντοχή που επιτρέπει στον χρήστη να νιώσει τη δύναμη του ήχου και του μπάσου ανεξαρτήτως προσανατολισμού. Σε συνδυασμό με τα φώτα που αναβοσβήνουν ή πάλλονται ανάλογα με το ρυθμό, το νέο ηχείο της LG είναι η ιδανική λύση για κάθε πάρτι και προσφέρει “ατμόσφαιρα κλαμπ, λέει η LG.

Για πρωτότυπα και διασκεδαστικά πάρτι, το ηχείο FJ5 δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να μετατρέψει σχεδόν οποιοδήποτε κομμάτι σε τραγούδι Καραόκε μέσω της λειτουργίας Karaoke Star αφαιρώντας τα φωνητικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, το FJ5 διαθέτει 18 φωνητικά εφέ, από Μπάσα και Σοπράνο, έως Ήλιο και Ρομπότ, ενώ παράλληλα προσφέρει διάφορα Εφέ DJ: Scratching (γρατζούνισμα), Flanger (μιξάρισμα 2 σημάτων), Phaser (αλλαγή φάσης σήματος), καθώς και προ-ηχογραφημένα ηχητικά εφέ.

Μέσω της δυνατότητας Party Link ο χρήστης μπορεί να συνδέσει 2 συστήματα ασύρματα μεταξύ τους και να απολαύσει διπλάσια ισχύ από το διπλάσιο αριθμό ηχείων. Ταυτόχρονα, το καινοτόμο πάνελ LED που διαθέτει το ηχείο Mini Hi-Fi FJ5, προσφέρει την δυνατότητα προσαρμογής του τρόπου ακρόασης της μουσικής καθώς εμφανίζει στην οθόνη τις έξι λειτουργίες ήχου που διαθέτει το ηχείο (Τυπική, Ποπ, Κλασική, Ροκ, Τζαζ και Δυνατά μπάσα).

Info: LG Electronics Ελλάς, τηλ.  801 11 200 900

  • Tags: LG
Previous Article

Huawei: παρουσίασε τo πρώτο IPTV box με Dolby Vision

Next Article

H Canon παρουσιάζει τον επαγγελματικό προβολέα XEED 4K600Z