Διαθέσιμες οι LG OLEDE9 στις 55″ και 65″

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Νέο επίπεδο ρεαλισμού και μινιμαλιστική σχεδίαση από τη σειρά OLED τηλεοράσεων LG OLED E9 στις 55″ και 65″.

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη σειρά τηλεοράσεων LG OLEDE9PLA 55 και 65 ιντσών που διακρίνεται για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της, την αντίθεση και την τεχνολογία OLED με 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels. Έτσι, οι χρήστες απολαμβάνουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας με απαράμιλλο ρεαλισμό και βάθος, λέει η εταιρεία.

LG OLED E9 red dot winner
(φωτό: LG)

Τα συγκεκριμένα μοντέλα τηλεοράσεων που έχουν ξεχωρίσει με το βραβείο reddot award 2019 και ως «World’s Best Selling OLED Brand», ενσωματώνουν μια σειρά από χαρακτηριστικά και λειτουργίες, όπως το AI ThinQ1 της LG, που κάνει δυνατή την αποδοχή και εξυπηρέτηση εκατοντάδων φωνητικών αιτημάτων μέσω της ανοικτής έξυπνης πλατφόρμας της ίδιας της εταιρείας. Με το AI ThinQ, οι χρήστες μπορούν να έχουν τον έλεγχο των τηλεοράσεων, να αλλάζουν λειτουργία εικόνας και να αναζητούν περιεχόμενο, ενώ με την ενσωμάτωση του Google Assistant2 και του Amazon Alexa στις τηλεοράσεις AI της LG, μπορούν να βρίσκουν απαντήσεις ή να ελέγχουν τις έξυπνες οικιακές συσκευές που λειτουργούν ως το κέντρο του έξυπνου σπιτιού.

Παράλληλα, η νέα σειρά ενσωματώνει τον έξυπνο επεξεργαστή α9 2ης γενιάς, που αναβαθμίζει την ποιότητα εικόνας και ήχου (AI Picture & AI Sound), χρησιμοποιώντας τεχνολογία deep learning και παρέχοντας πρόσβαση σε εκτενή βάση δεδομένων, χάρη στην οποία αναγνωρίζεται η ποιότητα της πηγής και βελτιστοποιείται οποιοδήποτε είδος περιεχομένου. Ο επεξεργαστής αναλύει, επίσης, τις συνθήκες περιβάλλοντος για να επιτύχει το επίπεδο φωτεινότητας της οθόνης ανά πάσα στιγμή, ενώ παρέχει ήχο, για ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία. Επιπλέον, με το 4K Cinema HDR και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες εικόνας και ήχου, Dolby Vision και Dolby Atmos, που υποστηρίζουν τα μοντέλα της νέας σειράς, οι χρήστες απολαμβάνουν εκπληκτική εικόνα και τρισδιάστατο ήχο.

LG OLED E9 gaming
Video gaming σε LG OLED E9 (φωτό: LG)

Τα νέα μοντέλα της OLEDE9 σειράς ανταποκρίνονται στις ανάγκες και των gamers, καθώς χάρη στο OLED Black, μπορούν να βιώσουν τη δράση των αγαπημένων παιχνιδιών τους. Συγκεκριμένα, σε ανάλυση 4K HDR, τα χρώματα του παιχνιδιού γίνονται πιο ζωηρά, ακόμα και από ευρεία γωνία, ενώ θα εντυπωσιαστούν από τη μοναδική ταχύτητα και την ομαλή κίνηση στα παιχνίδια, χάρη στον γρήγορο χρόνο απόκρισης 1 ms και την χαμηλή καθυστέρηση εισόδου (12,9ms)3. Τέλος, με τον μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR) και τη λειτουργία αυτόματου χαμηλού λανθάνοντα χρόνου (ALLM) που υποστηρίζει το HDMI 2.1, μειώνονται οι παραμορφώσεις και το τρεμόπαιγμα στα γραφικά, κάνοντας την gaming εμπειρία πιο συναρπαστική.

  LG OLED 48 CX: Λανσάρεται η πιο προσιτή OLED TV της LG

1  Το LG ThinQ AI ενεργοποιείται με το κουμπί μικρόφωνου.

2  Οι λειτουργίες δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες στην Ελλάδα.

3 Τα δεδομένα καθυστέρησης εισόδου βασίζονται σε εσωτερικά πρότυπα δοκιμών και ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με το περιβάλλον μετρήσεων ή ορισμένες προϋποθέσεις της συσκευής.


Previous Article

Τo βασικό kit video Nikon Z 6

Next Article

New Work Tribe: H νέα κοινότητα χρηστών τεχνολογίας