Η LG παρουσιάζει το Soundbar SK5

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
lg sk5 sound bar dts virtual x

Το νέο Sound bar LG SK5 είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει με τηλεοράσεις από 40 ίντσες και πάνω. Διαθέτει ασύρματο subwoofer 2.1 καναλιών (Sound Bar Mode) και έχει συνολική ισχύ 360Watt. Το LG SK5 είναι εξοπλισμένο με το σύστημα DTS Virtual: X.

LG Corporate banner

Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ήχου DTS Virtual: X, το Sound bar SK5 της LG παρέχει πολυδιάστατο ήχο στο σπίτι, ανεξαρτήτως περιεχομένου, για την απόλαυση της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς ή του αθλητικού γεγονότος. Το πρότυπο ήχου surround DTS Virtual: X εισάγει τη διάσταση του ύψους για ηχητικά εφέ και αντιλαμβάνεται κανείς  ότι αποδίδεται ήχος έως 7.1.4 καναλιών μέσω κανονικών ηχείων, ανεξαρτήτως του χώρου και της διαρρύθμισης, λέει η LG.

Η ενσωματωμένη δομή των θαλάμων των ηχείων βελτιώνει την ανάλυση ήχου και τα φωνητικά, προσφέρει καλύτερη αναπαραγωγή των ήχων χαμηλής συχνότητας και υψηλής συχνότητας ηχητική πίεση, ενώ η βελτιωμένη κατά 2,5 φορές ακαμψία αποτρέπει τη “διαρροή ήχου”.

lg sk5 sound bar dts virtual x
Το LG SK5 διαθέτει το σύστημα DTS: Virtual X για την εικονική ηχητική αναπαραγωγή καθ’ ύψος. (φωτό: LG)

Τα Aluminum Dome Tweeters, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό υλικό, προσφέρουν συχνότητα μέχρι και τα 40kΗz για την απόλαυση ήχου υψηλής ανάλυσης, σε υψηλές συχνότητες. Επιπλέον, μπορούν και διασφαλίζουν μέχρι και 6dB ηχητικής πίεσης πάνω από τα 20kHz σε σύγκριση με τα silk tweeters.

To Sound Bar με πιστοποίηση υψηλής ανάλυσης μπορεί να μεταδίδει στερεοφωνικό ήχο χωρίς απώλειες με ποιότητα έως και 24-bit/96 kHz.

Το SK5 Sound bar διαθέτει τη λειτουργία Adaptive Sound Control (ASC), τη μοναδικά διαφοροποιημένη τεχνολογία ενίσχυσης φωνής της LG. Η τεχνολογία αυτή αναλύει διαρκώς τη στάθμη της φωνής σε πραγματικό χρόνο και έτσι όταν ανιχνεύει υψηλή στάθμη φωνής, χαμηλώνει αυτόματα την ισχύ των μπάσων για να είναι πιο καθαρή η απόδοση της συνομιλίας (αν, για παράδειγμα, ο κάτοχος του sound bar παρακολουθεί ειδήσεις ή κάποια εκπομπή με αφήγηση). Επιπλέον, η τεχνολογία LG Auto Sound Engine βελτιστοποιεί τον ήχο σε κάθε στάθμη έντασης διατηρώντας τις συχνότητες σταθερές στα κατάλληλα σημεία. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει τη σωστή ισορροπία ήχου ανεξάρτητα από τη στάθμη της έντασης, σύμφωνα με την ανάλυση της LG.

  LG OLED GX TV + GX Soundbar στο 50%

Για πιο ολοκληρωμένη ασύρματη κινηματογραφική εμπειρία, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προσθέσει το Rear Speaker Kit που διαθέτει ασύρματα ηχεία 4.1 καναλιών και ισχύ έως και 500Watt.

Ως προς τη συνδεσιμότητα, το sound bar SK5 μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε ήχο ή υπηρεσία από τις κινητές συσκευές μέσω Bluetooth. Επιπλέον, μπορεί να συνδέσει οποιαδήποτε συσκευή επιθυμεί μέσω των συνδέσεων HMDI, USB, Optical, TV Sound Sync και USB Playback για την αναπαραγωγή φωτογραφιών, βίντεο και αρχείων ήχου.

Τέλος, το SK5 Sound bar της LG συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο, ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου του LG Sound Bar από τηλεχειριστήρια τηλεοράσεων άλλων εταιρειών.

Το Sound bar SK5 της LG θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τα μέσα Μαΐου.

Previous Article

Ένας χρόνος VersaLink και AltaLink από τη Xerox

Next Article

Tα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου Huawei