Νέες συσκευές LG συμβατές με Google Home

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Google Home

H LG Electronics (LG) ανακοίνωσε στο ετήσιο συνέδριο Google I/O νέες έξυπνες συσκευες στη σειρά LG Signature, πλήρως συμβατές με το Google Assistant του Google Home. Οι συσκευές προσφέρουν προηγμένη σύνδεση και ευκολία για το σύγχρονο έξυπνο σπίτι. Η συμβατότητα με το Google Home θα αρχίσει να είναι διαθέσιμη αυτό το μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες στις συνδεδεμένες έξυπνες συσκευές της LG, όπως το πλυντήριο ρούχων και το στεγνωτήριο, το ψυγείο, το φούρνο και τον ιονιστή αέρα LG Signature, καθώς και το κλιματιστικό LG και την ηλεκτρική σκούπα. Οι ημερομηνίες διαθεσιμότητας στις υπόλοιπες αγορές θα ανακοινώνονται τοπικά σύμφωνα με την κυκλοφορία.

Google Home
Συσκευές LG Signature θα είναι οι πρώτες συμβατές LG με το Google Home.

Με το Google Home, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλο το εύρος των δυνατοτήτων του Google Assistant μέσα από τις συνδεδεμένες συσκευές της LG. Η συμβατότητα με το Google Home παρέχει απτά οφέλη, ενώ βελτιώνει τις δυνατότητες χρήσης των συνδεδεμένων συσκευών, αναφέρει η LG στην ανακοίνωσή της. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν το χρόνο που απομένει στους κύκλους πλύσης στο πλυντήριο LG Signature, να ‘ζητήσουν’ από το ψυγείο LG Signature να φτιάξει περισσότερο πάγο ή να ρυθμίσουν τον θερμοστάτη στο κλιματιστικό LG μέσω απλών φωνητικών εντολών από οποιοδήποτε σημείο εντός της εμβέλειας του Google Home.

«Η συνεργασία μας με την Google αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι να κάνουμε ένα σπίτι έξυπνο με φιλικά και προσιτά προϊόντα. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος επιστήμονας για να σχεδιάσει το δικό του έξυπνο σπίτι», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solutions Company. «Προσβλέπουμε στην επέκταση της συνεργασίας μας με την Google και άλλους πρωτοπόρους σε αυτήν τη δυναμική αγορά τα επόμενα χρόνια για να καταστήσουμε το έξυπνο σπίτι πραγματικότητα για όλους».

Οι οικιακές συσκευές LG Signature θα είναι οι πρώτες από τη γκάμα της LG που θα προσφέρουν τη συμβατότητα με το Google Assistant του Google Home. Με τον τρόπο αυτό η LG παραμένει πιστή στη δέσμευση της να προσφέρει καινοτομίες προϊόντα στην αιχμή της τεχνολογίας και με σχεδίαση προσεγμένη στη λεπτομέρειά της για τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Επιπλέον, η LG προσφέρει τη συμβατότητα με το Google Home σε ορισμένες μόνο από τις συνδεδεμένες συσκευές της- συμπεριλαμβανομένου του νέου LG Hom-Bot Turbo+ και του LG έξυπνου κλιματιστικού. Σχέδια υπάρχουν για επέκταση της συμβατότητας και σε άλλα προϊόντα.

Previous Article

H Canon επαναλανσάρει το brand της

Next Article

Η Epson και ICS ξεκινούν συνεργασία στη διανομή Business Systems