Logitech Signature M650: Ποντίκι με SmartWheel & SilentTouch

Author: Γιώργος Πολυμενάκος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
ποντίκι logitech Signature M650

To ποντίκι Signature M650 της Logitech προσφέρει μία πιο εξατομικευμένη εμπειρία και επιλογή για αριστερόχειρες.

Η Logitech λάνσαρε το νέο Signature M650, ένα άνετο και εξατομικευμένο ποντίκι με δύο διαφορετικά μεγέθη και επιλογή για αριστερόχειρες, προσφέροντας καλύτερη εμπειρία σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους. Το ασύρματο ποντίκι έχει σχεδιαστεί ώστε να αναβαθμίζει οποιοδήποτε set-up γραφείου και να βελτιώνει τη συνολική εμπειρία εργασίας με λειτουργίες όπως η κύλιση SmartWheel, τα σχεδόν αθόρυβα κλικ και ένα προσεκτικά σχεδιασμένο design που επιτρέπει την ταχύτερη και πιο άνετη εργασία. 

 «Υπάρχουν περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο εργαζόμενοι στον κόσμο που χρησιμοποιούν υπολογιστή και περίπου οι μισοί από αυτούς δεν χρησιμοποιούν ποντίκι ή διαθέτουν ένα απλό συμβατικό ποντίκι ή ενσύρματο ποντίκι με περιορισμένες λειτουργίες», δήλωσε ο Art O’Gnimh, Αντιπρόεδρος του mainstream τομέα για τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα στη Logitech. «Το Signature M650 προσφέρει μια πραγματική εμπειρία υπογραφής Logitech με απλές λειτουργίες παραγωγικότητας που κάνουν την εργασία όλη την ημέρα ευκολότερη και ταχύτερη».

Ποντίκι Logitech Signature M650 με SmartWheel & SilentTouch

Είτε εργάζεστε σε ένα έγγραφο είτε περιηγείστε σε έναν ιστότοπο, το SmartWheel του Signature M650 βοηθά στην παροχή ακρίβειας όταν χρειάζεται καθώς και ταχύτητας στη στιγμή. Το Signature M650 και το μεγαλύτερου μεγέθους Signature M650 L διαθέτουν επίσης τεχνολογία SilentTouch, μειώνοντας το θόρυβο των κλικ κατά 90% σε σύγκριση με το ποντίκι Logitech M185, ιδανικό χαρακτηριστικό όταν κάνετε κλικ κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης. Απολαύστε μια ισχυρή ασύρματη σύνδεση και μια μπαταρία που διαρκεί έως και δύο χρόνια, δίνοντάς σας απόλυτη ηρεμία.

Με δύο μεγέθη και επιλογή για αριστερόχειρες, ειδικά σχεδιασμένο περίγραμμα, μαλακή περιοχή για τον αντίχειρα και πλευρική λαβή από καουτσούκ, το Signature M650 σάς επιτρέπει να εργάζεστε άνετα για πολλές ώρες και σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τα πλαϊνά κουμπιά στις αγαπημένες συντομεύσεις με το Logitech Options+. To Signature M650, γνωστό και ως Sanak υποστηρίζεται και από τα νέα Logi Options+  v0.80 Logi Options+ Beta, τα app επόμενης γενιάς, που βοηθούν την προσωποποίηση μέσω του λογισμικού των mice και keyboards — ώστε όλα να δουλεύουν με ευκολία και αμεσότητα. Το Signature M650, διαθέσιμο σε υπόλευκο, γραφίτη και ροζ είναι συμβατό με λειτουργικά συστήματα Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS και Android. Συνδεθείτε αμέσως μέσω Bluetooth Low Energy ή δέκτη Logi Bolt USB.

Subscribe to our newsletter!


Ο αειφόρος σχεδιασμός λαμβάνει υπόψη τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις από την πηγή των πρώτων υλών μέχρι και το τέλος της ζωής τους. Στην Logitech, τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία χρήστη και να ελαχιστοποιούν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, γι’ αυτό ένα μέρος των πλαστικών εξαρτημάτων του Signature M650 είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό (PCR)64% για τον γραφίτη, 26% για το υπόλευκο και 26% για το ροζ. Το πρόγραμμα PCR της Logitech δείχνει τη δέσμευση της εταιρίας να σχεδιάζει με γνώμονα τη βιωσιμότητα και διασφαλίζει ότι τα πλαστικά στα ηλεκτρονικά στο τέλος του κύκλου ζωής τους αποκτούν μια δεύτερη ζωή. Οι τρέχουσες πρωτοβουλίες για την κλιμάκωση αυτής της δέσμευσης σημαίνουν ότι περίπου τα μισά από τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια στο μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο της Logitech περιλαμβάνουν κάποιο μέρος πλαστικού PCR και ότι οι εισαγωγές νέων προϊόντων θα χρησιμοποιούν πλαστικό PCR, όπου είναι δυνατόν.

Δελτίο Τύπου

Previous Article

Εγκαίνια καταστήματος Χiaomi στο River West

Next Article

Το OnePlus 10 Pro εμφανίστηκε σε σελίδες πιστοποιήσεων στην Ινδία