Το OnePlus 10 Pro εμφανίστηκε σε σελίδες πιστοποιήσεων στην Ινδία

Author: Δημήτρης Παπαδόπουλος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το OnePlus 10 Pro εμφανίστηκε σε σελίδες πιστοποιήσεων στην Ινδία

5 μέρες μετά από την επίσημη κυκλοφορία του OnePlus 10 Pro στην Κίνα, το κινητό εμφανίστηκε σε σελίδες πιστοποιήσεων στην Ινδία.

5 μέρες μετά από την επίσημη κυκλοφορία του OnePlus 10 Pro στην Κίνα, το κινητό εμφανίστηκε σε σελίδες πιστοποιήσεων στην Ινδία. Αυτό ίσως προϊδεάζει μία κυκλοφορία νωρίτερα από ότι περιμέναμε.

Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, η Κινεζική εταιρεία κυκλοφόρησε το OnePlus 9RT και επιβεβαίωσε πως το κινητό θα λάβει το OxygenOS 12 update τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

Ενώ το OnePlus 10 Pro είναι επίσημο και φαίνεται να είναι έτοιμο να «ταξιδέψει» και στις άλλες ηπείρους, το βασικό μοντέλο του, OnePlus 10, λέγεται πως και αυτό θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Δεν γνωρίζουμε πολλά για το νέο κινητό και μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανιστεί  διαρροές – κάτι ασυνήθιστο για μεγάλες συσκευές-ναυαρχίδες.

To OnePlus 10 Prο

Τώρα, επιστρέφοντας στην κυκλοφορία του OnePlus 10 Pro στην Ινδία, το κινητό φέρει αριθμό μοντέλου ΝΕ2211 και εντοπίστηκε από τον leaker Mukul Sharma, ο οποίος το κοινοποίησε μέσω του Twitter. Οι καταχωρήσεις μας έδωσαν επιπλέον πληροφορίες – το κινητό θα διαθέτει υποστήριξη για NFC και επιπλέον θα έρθει με Bluetooth 5.2.

Νωρίτερα, η συσκευή εντοπίστηκε στο Bureau of Indian Standards (BIS) και στην σελίδα πιστοποίησης Bluetooth SIG.

Το OnePlus 10 Pro έρχεται με QHD+ curved AMOLED οθόνη 6,7 ιντσών και με το πιο πρόσφατο chipset της Qualcomm, Snapdragon 8 Gen1. Ο επεξεργαστής συνοδεύεται από 12GB RAM και έως και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Η βασική του κάμερα είναι 48ΜΡ και η μπροστινή κάμερα 32ΜΡ. Τέλος έρχεται με μπαταρία των 5.000mAh η οποία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 80W και ασύρματη φόρτιση στα 50W.

Previous Article

Logitech Signature M650: Ποντίκι με SmartWheel & SilentTouch

Next Article

Χειμερινές εκπτώσεις σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ