#ΜένουμεΣπίτι με LG Sound Bars

Author: No Comments Share:
lg soundbars #menoumespiti electronicanto

Ένας τρόπος ψυχαγωγίας είναι η παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων με ήχου σαν σε αίθουσα κινηματογράφου. #ΜένουμεΣπίτι με LG Sound Bars.

Με ηθική υποχρέωση της περιόδου που διανύουμε να μείνουμε σπίτι, οι καταναλωτές αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους οικιακής ψυχαγωγίας, ώστε να περνούν εποικοδομητικά και ευχάριστα τον χρόνο τους στο σπίτι. Ένας τρόπος ψυχαγωγίας είναι η παρακολούθηση των ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων με ποιότητα εικόνας και ήχου σαν να βρίσκονται σε αίθουσα κινηματογράφου.

Επιλέγοντας μια σύγχρονη τηλεόραση με υψηλή ανάλυση και χρώματα, δημιουργείται η ανάγκη απόκτησης μιας ηχομπάρας που θα προσφέρει πλούσιο ήχο, συμπληρώνοντας την ποιότητα της εικόνας. Η LG Electronics διαθέτει μια ευρεία σειρά Sound Βars, τα οποία παράγουν surround ήχο και αποτελούν επιλογή για τους λάτρεις του σινεμά, καθώς ενσωματώνουν μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που είναι πιθανό να καθηλώσουν τους θεατές, αποδίδοντας ήχο, όπως μεγαλύτερα ηχεία ή ένα ηχοσύστημα, λέει η LG.

Το Soundbars της LG διαθέτουν υψηλής ανάλυσης ήχο, χάρη στην τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού σήματος της Meridian που δημιουργεί ευρύ φάσμα ήχου. Επιπλέον, πληρούν το πρότυπο Dolby Atmos και είναι 4k Pass-Through, ενώ με Chromecast built in, μπορείτε να αναπαράγετε σας μουσική απευθείας από το smartphone.

Παράλληλα, η τεχνολογία Adaptive Sound Control (ASC) αναγνωρίζει το περιεχόμενο και ρυθμίζει αυτόματα τη λειτουργία ήχου. Τέλος, τα LG Sound Bars είναι ειδικά σχεδιασμένα για LG OLED, NanoCell, UHD & FHD τηλεοράσεις 43 έως 86 ιντσών.

lg soundbars #menoumespiti electronicanto
(φωτό: LG)
Previous Article

Λύσεις από την TP-Link για εργασία από το “σπίτι-γραφείο”

Next Article

Canon: Υποτροφίες για φωτορεπόρτερ