Τα Motorola moto g7 smartphone στην Ελλάδα

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
motorola moto g7 ελλαδα

[Updated] Η τετραμελής οικογένεια Motorola moto g7 περιλαμβάνει προσιτά smartphone που καλύπτουν διαφορετικά χρηστικά προφίλ.

[Update] Το άρθρο ενημερώθηκε με επίσημες φωτογραφίες των moto g7 από τη Lenovo και με την προσθήκη του σχετικού δελτίου τύπου.

Η σειρά Moto G είναι η βασική σειρά smartphone της Motorola. Η οικογένεια moto g7 αποτελείται από τέσσερις συσκευές που διαφέρουν σε καίρια σημεία μεταξύ τους. Στόχος της Motorola με αυτό τον διαχωρισμό είναι να ικανοποιήσει χρήστες που έχουν διαφορετικές προτεραιότητες ικανοποιώντας, παράλληλα, τον κύριο στόχο της για την εν λόγω σειρά, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα.

Moto G7
Motorola moto g7 (φωτό: Lenovo)

Η οικογένεια Motorola moto g7 αποτελείται από το βασικό
moto g7, το moto g7 Play, το moto g7 Plus και από το moto g7 Power.

Τα smartphone της οικογένειας moto g7 είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά σε μια καλά οργανωμένη δημοσιογραφική παρουσίαση, με δυνατότητα hands-on, την οποία διοργάνωσε η Lenovo στην Αθήνα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των moto g7 smartphone

Βάση της σειράς είναι το smartphone που δίνει το όνομα του στη σειρά, το moto g7. Πρόκειται για ένα smartphone με καλή ποιότητα κατασκευής για το κόστος του, το οποίο διαθέτει τη χαρακτηριστική σχεδίαση της Motorola. Διαθέτει οθόνη 6,2″, Full HD+ και διπλή κάμερα με ανάλυση 12MP. Το Moto g7 κινείται κινείται από τον Snapdragon 632 και έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 259€.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των Moto G7 και Moto G7 Plus
Τα κύρια χαρακτηριστικά των moto G7 και moto g7 Plus. (φωτό: Electronicanto)

Το moto g7 Play είναι το περισσότερο οικονομικό g7, με προτεινόμενη τιμή λιανικής μόλις 159€. Διαθέτει οθόνη 5,7″ HD+ και διπλή κάμερα 13MP, ενώ από τα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζει η 8MP selfie κάμερα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το moto g7 έχει μπαταρία που αντέχει για 40 ώρες χρήσης με μια φόρτιση, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Motorola.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των Moto G7 Play και Moto G7 Power
Τα κύρια χαρακτηριστικά των moto g7 Play και moto g7 Power. (φωτό: Electronicanto)

Το mMoto g7 Plus είναι το περισσότερο ενδιαφέρον μέλος της σειράς, κατά τη γνώμη μας. Έχει οθόνη 6,2″ Full HD+, την οποία συνοδεύει από στερεοφωνικά ηχεία Dolby Audio tuned. Διαθέτει την ισχυρότερη, με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά, διπλή κάμερα, με ανάλυση 16MP και οπτική σταθεροποίηση – O.I.S. Κινείται από τον Snapdragon 636 και προτείνεται στα 309€.

Motorola Moto G7 Power
Motorola Moto g7 Power με μπαταρία 5000mAh (φωτό: Lenovo)

Τέλος, το moto g7 Power είναι… το κινητό του Σαββατοκύριακου και των ταξιδιών. Ενσωματώνει μπαταρία 5000mAh, η οποία προσφέρει αυτονομία 60 ώρες με μια μόνο φόρτιση. Κινείται από τον Snapdragon 632 και προτείνεται στα 209€.

Motorola moto motions

Τα Moto g7 διαθέτουν Moto Μotions, όπως τα ονόμασαν οι άνθρωποι της Lenovo, μέσω των οποίων ο χρήστης μπορεί να δίνει εντολές στο smartphone μέσω κινήσεων. Σε αντίθεση με τα νεύματα που, κατά κανόνα, ταλαιπωρούν τον χρήστη που επιχειρεί να τα χρησιμοποιήσει – είπε κανείς ότι είναι κάτι απλό η εντολοδοσία με νεύματα; –, τα moto motions διευκολύνουν τον χρήστη. Τ

motorola moto g7 ελλαδα
Το Motorola moto G7. Η θήκη σιλικόνης περιλαμβάνεται στη συσκευασία. (φωτό: Electronicanto)

Τα Moto Motions είναι τα εξής:

  • Διπλό κούνημα: Ενεργοποίηση του φακού
  • Περιστροφή (twist): Ενεργοποίηση της κάμερας
  • Διπλή περιστροφή: Ενεργοποίηση selfie κάμερας
  • Επαφή στην οθόνη με τρία δάκτυλα: Screenshot
  • Τοποθέτηση με την οθόνη προς τα κάτω: Do not disturb
  • Κοίταγμα της οθόνης: Παύση ringtone κλήσης

Motorola moto g7 στην Ελλάδα –
Motorola 5G smartphone

H διάθεση των moto g7 στην Ελλάδα ξεκινά σταδιακά από τη Δευτέρα 8/4. H νέα σειρά της Motorοla θα διατίθεται μέσω μεγάλων αλυσίδων λιανικής πώλησης, όπως ο Κωτσόβολος και τα Public, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν τα Media Markt. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα Moto G7 θα είναι διαθέσιμα και μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της COSMOTE.

Τέλος, χωρίς να μπουν σε λεπτομέρειες, οι άνθρωποι της Lenovo έκαναν λόγο για παρουσίαση συσκευών 5G από τη Motorola προς το τέλος του 2019, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δούμε Motorola 5G smartphone και στην Ελλάδα το ίδιο χρονικό διάστημα.

συγκριτικά specs moto g7 play vs moto g7 power vs moto g7 vs moto g7 plus
Στην εικόνα μπορείτε να δείτε συγκριτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των smartphone της οικογένειας Moto g7. (φωτό: Electronicanto)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα moto g7 smartphone μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Motorola.

Ακολουθεί πλήρες το δελτίο τύπου της Lenovo για τα moto g7.

Από τότε που η σειρά moto g επαναπροσδιόρισε την αγορά των smartphone το 2013, όλο και περισσότεροι καταναλωτές ενδιαφέρονται για premium smartphones σε προσιτές τιμές. Με κάθε γενιά της οικογένειας g, παραμένουμε επικεντρωμένοι στην κύρια δέσμευσή μας στον καταναλωτή: να προσφέρουμε smartphones που έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλετε, χωρίς να θυσίες στην ποιότητα και την αξιοπιστία που περιμένετε, αλλά και στη σωστή τιμή.

Είμαστε όλοι διαφορετικοί και αντίστοιχα οι ανάγκες στο smartphone που χρειαζόμαστε είναι επίσης πολύ διαφορετικές. Η νέα σειρά moto g7 περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά που έχουν μεγαλύτερη σημασία εσένα, με τέσσερις εκδόσεις του smartphone της Motorola με τις καλύτερες πωλήσεις – με καλύτερες κάμερες, διάρκεια μπαταρίας, ταχύτητα επεξεργασίας και μεγιστοποιημένες οθόνες.

moto g7 plus: Σταθερή ποιότητα εικόνας.

Σχεδιασμένο για να παίρνει πάντα τις καλύτερες φωτογραφίες και να συμβαδίσει με τη γρήγορη ζωή σας, το νέο moto g7 plus είναι φτιαγμένο για να προσφέρει κορυφαία τεχνολογία κάμερας και καταπληκτικές επιδόσεις. Μικροί κραδασμοί ή κακές συνθήκες φωτισμού δεν πτοούν το σύστημα διπλής κάμερας 16 MP με οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Επιπλέον, το νέο λογισμικό κάμερας και το AI, με εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως το Smart Composition και το Auto-Smile capture σας βοηθούν να παίρνεται φωτογραφίες σαν επαγγελματίας. Παράλληλα, χάρη στην ολοήμερη μπαταρία με φόρτιση TurboPower 27W για 12 ώρες ισχύος σε μόλις 15 λεπτά, δε θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε αν έχετε μπαταρία για να αποθανατίσετε οποιοδήποτε γεγονός, ενώ σε συνδυασμό με την πλατφόρμα Snapdragon 636, έχετε το ταχύτερο moto g έως τώρα. Τέλος, η νέα οθόνη u-design, 6,2″ Max Vision σας δίνει μια εκπληκτική εμπειρία περιεχομένου με ανάλυση Full HD +, ενισχυμένη από κρυστάλλινα ηχεία stereo Dolby Audio.

moto g7: Δείτε το. Φωτογραφίστε το. Αλληλοεπιδράστε με τη φωτογραφία.

Η δημιουργία και κοινή χρήση περιεχομένου δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, χάρη στο νέο moto g7. Βιντεο και εικόνες κυριολεκτικά ζωντανεύουν στην Full-HD 6.2 “Max Vision Full HD+ οθόνη του, ενώ το σύστημα διπλής κάμερας 12 MP είναι εξοπλισμένο με εφέ θόλωσης, Spot Color, Auto Smile Capture και Google LensTM, ώστε να μπορείτε να εξαπολύσετε τη δημιουργικότητά σας και να αλληλοεπιδράσετε με τον κόσμο γύρω σας. Πιο γρήγορο κατά 50% από την προηγούμενη γενιά, το moto g7 μπορεί να αντιμετωπίσει και την πιο έντονη χρήση, χάρη στο Snapdragon 632 Mobile Platform2, ενώ η TurboPower φόρτηση και η μπαταρία ολόκληρης ημέρας σας βοηθούν να έχετε μόνιμα διαθέσιμο το κινητό σας για να δημιουργήσετε.1 Τέλος, με το αναβαθμισμένο, contoured Gorilla Glass, το moto g7 είναι εξίσου όμορφο όσο και δυνατό.

moto g7 power: Τεράστια διάρκεια ζωής μπαταρίας. Ασταμάτητη διασκέδαση.

Η νέα αυτή προσθήκη στην οικογένεια moto g, το moto g7 power σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίσουν οι χρήστες στα smartphones: τη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Σχεδιάσαμε το moto g7 power με μια κορυφαία μπαταρία 5000 mAh, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε και να παίξετε για 60 ώρες (2,5 ημέρες), με μία μόνο φόρτιση. Όταν χρειαστεί να φορτίσετε, μπορείτε να έχετε ώρες χρήσης με μόνο λίγα λεπτά φόρτισης του TurboPowerTM, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στο να κάνετε ό,τι αγαπάτε . Με την 6,2 “Max Vision HD+ οθόνη του, σε συνδυασμό με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, το moto g7 power σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε αγαπημένες ταινίες, βίντεο και παιχνίδια στο κινητό σας. Το moto g7 power υποστηρίζεται από το Snapdragon 632 Mobile Platform που ανταποκρίνεται γρήγορα σε ό,τι κάνετε.

moto g7: Συμπαγής σχεδιασμός. Τεράστια απόδοση.

Μην αφήσετε το μικρό του μέγεθος να σας ξεγελάσει. Το moto g7 play κρύβει μέσα του τεράστιες επιδόσεις. Με το Snapdragon 632 Moblile Platform, το moto g7play είναι 60% πιο γρήγορο από την προηγούμενη γενιά. Το compact design του διαθέτει μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη 5,7 “Max Vision HD + σε 19:9, που φέρνει απεριόριστες δυνατότητες ψυχαγωγίας, ενώ η 13 MP με PDAF και μηδενική καθυστέρηση κλείστρου πίσω κάμερά του, που εστιάζει σε δέκατα του δευτερολέπτου, δεν θα σας αφήσει να χάσετε στιγμή από ό,τι θέλετε να αποθανατίσετε.

Exclusive Moto Experiences

Η νεότερη γενιά κινητών smartphone έρχεται εξοπλισμένη με αποκλειστικές Moto Experiences που κάνουν τη χρήση του smartphone σας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Το νέο επανασχεδιασμένο One Button Nav αντικαθιστά τα κουμπιά πλοήγησης με μία απλή γραμμή στην οθόνη. Σε συνδυασμό με το Android 9,0 Pie, κάθε σάρωση, κτύπημα και κράτημα λειτουργεί ακόμα καλύτερα από πριν. Έχουμε επίσης κάνει το Three Finger Screenshot ακόμα καλύτερo, ώστε να μπορείτε τώρα να τραβήξετε screenshots και να τα επεξεργαστείτε αμέσως. Σε συνδυασμό με όλες τις αγαπημένες σας εμπειρίες Moto όπως τα Quick Capture, Fast Flashlight και Attentive Display, η χρήση του smartphone σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Previous Article

Τα καταστήματα IKEA στην εικονική πραγματικότητα

Next Article

InnoFest Europe: Οι premium LG TV 2019