Neffos C5 Plus με οθόνη 18:9 και Android Go

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
neffos c5 plus

Η TP-Link παρουσιάζει το Neffos C5 Plus, εκείνους που αναζητούν μια ιδιαίτερα προσιτή οικονομικά επιλογή, αλλά με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

To Neffos C5 Plus έρχεται ως συνέχεια του Neffos C5A, το οποίο προσέφερε στους κατόχους του μεγάλο μέγεθος οθόνης και μπαταρία για όλη τη διάρκεια της μέρας, με χαμηλή τιμή.

Η TP-Link, η εταιρεία που ίδρυσε την Neffos, έχει πραγματοποιήσει μια αξιοσημείωτη πορεία τις δυο τελευταίες δεκαετίες, με διάθεση λύσεων δικτύωσης Wi-Fi σε περισσότερες από 170 χώρες.

Η Neffos δεσμεύεται να προσφέρει τα ίδια υψηλής ποιότητας και αξίας προϊόντα στην κατηγορία των smartphone. Από το 2015, η Neffos παρουσιάζει smartphone με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και εντυπωσιακές αποδόσεις σε σχέση με την τιμή τους, κερδίζοντας τα θετικά σχόλια τόσο των ειδικών του κλάδου, όσο και των καταναλωτών.

neffos c5 plus

Neffos C5 (φωτό: Neffos)

Όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα, η εταιρεία σκοπεύει με το Neffos C5 Plus να αυξήσει το μερίδιο αγοράς που κατέχει και να αναπτυχθεί περαιτέρω.

Στο εξωτερικό μέρος, το Neffos C5 Plus διατηρεί πολλά από τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου μοντέλου. Εξακολουθεί να προσφέρει ένα απλό σχεδιασμό, ενώ oι καμπύλες του προσαρμόζονται άψογα στα χέρια τους, για ένα άνετο και σταθερό κράτημα.

Οι χρήστες θέλουν το smartphone τους να έχει ευκρινή και ποιοτική απεικόνιση και γι’ αυτό το λόγο η Neffos έχει εξοπλίσει το C5 Plus με μεγάλη FullView οθόνη 5,34 ιντσών και αναλογία διαστάσεων 18:9. Η μεγαλύτερη οθόνη παρέχει καλύτερη εμπειρία προβολής συνολικά και ειδικά όταν παίζετε παιχνίδια ή παρακολουθείτε βίντεο. Παρέχει, επίσης, περισσότερο χώρο για πληκτρολόγηση και ανάγνωση μεγάλων email.

Η ποιότητα της εικόνας είναι επίσης σημαντική σ’ αυτή την περίπτωση, με το Neffos C5 Plus να διαθέτει φωτεινή οθόνη.

Η Neffos για να προσφέρει στο χρήστη ταχύτητα, ενισχυμένη ασφάλεια και πιο «ελαφριές» αναβαθμίσεις του λογισμικού επέλεξε το Android Go, που είναι η «ελαφριά» έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Android. Είναι κατάλληλο για συσκευές με απλή κατασκευή και περιορισμένο χώρο αποθήκευσης, όπως το C5 Plus, λέει η TP-Link.

Οι συσκευές που «τρέχουν» με το λειτουργικό Android Go μπορούν να ανοίξουν τις εφαρμογές 15% γρηγορότερα σε σχέση με τα κινητά που δεν χρησιμοποιούν το Android Go. Όταν συνδέεστε στο Internet χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του κινητού, η λειτουργία Data Saver (Εξοικονόμηση Δεδομένων) είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, βοηθώντας έτσι να καταναλώσετε λιγότερα δεδομένα.

Το Neffos C5 Plus διαθέτει μπαταρία 2.200mAh για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή όλη την ημέρα για μηνύματα, να παίζετε παιχνίδια και να περιηγείστε στο διαδίκτυο. Επιπλέον, υπάρχει μια λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία μπορεί να επεκτείνει περαιτέρω τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού. Αυτό, επιτρέπει την χρήση της συσκευής για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς την ανάγκη για συχνή φόρτιση.

Η κύρια φωτογραφική μηχανή των 5Mpixel έχει λειτουργίες HDR, Burst και Panorama.

Για την λήψη selfies, το C5 Plus διατίθεται με εμπρόσθια κάμερα 2Μpixel με την επιλογή beautify.

Το C5 Plus υποστηρίζει συνδεσιμότητα 3G. Διαθέτει δύο υποδοχές κάρτας SIM και μία υποδοχή για κάρτα microSD, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε μέχρι 64GB επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης λειτουργία διπλής αναμονής (Dual Standby), μαζί με άλλες επιλογές συνδεσιμότητας, όπως το Wi-Fi και το Bluetooth, τα οποία έχουν τελειοποιηθεί από την TP-Link για τη βέλτιστη ταχύτητα και σταθερότητα.

Το C5 Plus προσφέρει καλύτερο ποιοτικά ήχο στις τηλεφωνικές συνομιλίες από το προηγούμενο μοντέλο.

Το Neffos C5 Plus έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής από 59,90€.

Το άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της Neffos.

Previous Article

Online αγορές και εκπτώσεις: Τι να προσέξετε

Next Article

Philips 241B7QGJ: “Η πιο πράσινη οθόνη του κόσμου”