Το νέο Vivo X80 με MediaTek Dimensity 9000 ξεπερνά smartphones με Snapdragon 8 Gen 1

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το νέο Vivo X80 με το MediaTek Dimensity 9000 ξεπερνούν τα smartphones με Snapdragon 8 Gen 1

Το Vivo X80 είναι το πιο πρόσφατο smartphone με το εντυπωσιακό Dimensity 9000 chipset της MediaTek. Η νέα ναυαρχίδα έκανε ένα εκπληκτικό σκορ στον πίνακα επιδόσεων του AnTuTu για τον Απρίλιο, καθώς ξεπερνά κάθε smartphone με το Snapdragon 8 Gen 1 chipset.

Τον περασμένο μήνα, το Redmi K50 Pro της Xiaomi και το OPPO Find X5 Pro έκαναν το ντεμπούτο τους στον πίνακα επιδόσεων του AnTuTu ως οι πρώτες συσκευές MediaTek Dimensity 9000. Αυτά τα δύο έχουν πλέον ενωθεί με μια άλλη ναυαρχίδα, το Vivo X80, το οποίο πλέον καταφέρνει να αναδείξει την απόδοση του chipset της MediaTek.

Το Vivo X80 καταφέρνει να φτάσει στην τέταρτη θέση στο top ten chart. Αυτή είναι ακριβώς η ίδια θέση που πέτυχε το Redmi K50 Pro τον περασμένο μήνα, αλλά το Vivo X80 καταφέρνει να πάρει υψηλότερη βαθμολογία, ενώ επιτυγχάνει αριθμούς που ξεπερνούν άλλα κανονικά τηλέφωνα με Snapdragon 8 Gen 1 στο chart. Ενώ το Redmi K50 Pro έφτασε τα 994.730, το Vivo X80 ξεπερνά με επιτυχία το όριο του εκατομμυρίου με βαθμολογία 1.019.921.

Ακόμη, πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι τρεις συσκευές πάνω από το Vivo Χ80 είναι όλες gaming smartphones – το Black Shark 5 Pro, το Nubia RedMagic 7 Pro και το Lenovo Legion Y90, με αυτή τη σειρά. Tα τρία τελευταία smartphones χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό μη συμβατικής RAM, αποθήκευσης και ψύξης για να ξεπεράσουν το Vivo X80. Σε σύγκριση με συσκευές όπως η σειρά iQOO 9, το Xiaomi 12 Pro και το Realme GT2 Pro, το Vivo Χ80 που τροφοδοτείται με MediaTek Dimensity 9000 θα ηθελε να γίνει ο βασιλιάς.

Subscribe to our newsletter!

sonos beam gen2 banner
Previous Article

vivo smartphones: Όλα τα μοντέλα, οι τιμές και οι χρωματισμοί που έρχονται στην Ελλάδα!

Next Article

Πώς να καταλάβετε αν κάποιος έχει χακάρει την κάμερα της συσκευής σας