Η νέα λειτουργία των Windows 10: “Ειδήσεις και Ενδιαφέροντα”

Author: No Comments Share:
Ειδήσεις και Ενδιαφέροντα news & Interests windows 10

Τα Windows 10 φέρνουν μια νέα λειτουργία που εμφανίζει εξατομικευμένες ειδήσεις και ενδιαφέροντα στους χρήστες, μέσω της γραμμής εργασιών.

News & Interests στα Windows 10 και μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο για κάθε χρήστη. Μια νέα λειτουργία, “Ειδήσεις και Ενδιαφέροντα” έρχεται στα Windows 10 που θα επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν την γραμμή εργασιών τους, ώστε να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες όπως τον καιρό και τις ειδήσεις, χωρίς την ανάγκη επιπλέον εφαρμογών. Οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν ποιες πληροφορίες θα εμφανίζονται, σύμφωνα με τις ανάγκες τους και τα ενδιαφέροντά τους, σε μια ζωντανή ροή ειδήσεων και ενημερώσεων που θα ανανεώνεται αυτόματα μέσα στην ημέρα.

Την περασμένη εβδομάδα, η Microsoft ξεκίνησε να κυκλοφορεί την ενημέρωση με μια λειτουργία που ονομάζεται “Ειδήσεις και ενδιαφέροντα”, προσφέροντας γρήγορη πρόσβαση σε μια ροή περιεχομένου όπως ειδήσεις, καιρό και ενδιαφέροντα, κατευθείαν από τη γραμμή εργασιών. Σύμφωνα με τη Microsoft, η ενημέρωση θα γίνει διαθέσιμη για όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Όταν η δυνατότητα γίνει διαθέσιμη, θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο τύπου widget στη γραμμή εργασιών, όπου θα μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο εμφάνισης των ιστοριών και των στοιχείων. Η Microsoft λέει ότι η λειτουργία θα μπορεί να μαθαίνει τις προτιμήσεις των χρηστών με την πάροδο του χρόνου, ώστε να κάνει πιο ακριβή την επιλογή των πληροφοριών και των ειδήσεων που θα εμφανίζει το widget.

Πώς να προσαρμόσετε τη γραμμή εργασιών των Windows 10 με ειδήσεις και ενδιαφέροντα που σας αφορούν

Μόλις κυκλοφορήσει η νέα ενημέρωση για όλους, θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο με την ένδειξη του καιρού στην περιοχή σας, μαζί με άλλα εικονίδια σχετικά με ειδήσεις, αθλητικά και μετοχές, στη γραμμή εργασιών των Windows 10.

Για να προσαρμόσετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και τις κάρτες πληροφοριών που θα βλέπετε, μπορείτε να επιλέξετε “Περισσότερες ιστορίες όπως αυτή” ή “Λιγότερες ιστορίες όπως αυτή”, πάνω σε κάθε ιστορία που εμφανίζεται. Ακόμη, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον “Διαχειριστή ενδιαφερόντων” για να υποδείξετε άμεσα ποια θέματα σας ενδιαφέρουν, καθώς και τις πηγές από τις οποίες θέλετε να επιλέγονται οι ιστορίες που εμφανίζονται στο widget.

Η Microsoft, δίνει την επιλογή απενεργοποίησης κάποιου εικονιδίου εάν δεν σας ενδιαφέρει σαν θέμα, τοποθετώντας τον δείκτη του ποντικιού πάνω σε μια κάρτα, επιλέγοντας το μενού με τις τρεις κουκίδες και πατώντας στην επιλογή “Απόκρυψη” από το μενού. Για να επαναφέρετε κάποιο εικονίδιο, αρκεί να μεταβείτε στη “Διαχείριση ενδιαφερόντων” και στη συνέχεια να επιλέξετε τις “Ρυθμίσεις εμπειρίας”. Κλικάρετε στην ανανέωση για να δείτε τις νέες αλλαγές.

Η Microsoft λέει ότι η ενημέρωση θα γίνει διαθέσιμη για όλους μέσα στο 2021, ωστόσο ενδέχεται να αργήσει για μερικούς χρήστες. Για να ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο για τις πιο πρόσφατες προτεινόμενες ενημερώσεις, επιλέξτε “Έναρξη > Ρυθμίσεις > Ενημέρωση & Ασφάλεια > Windows Update > Έλεγχος για ενημερώσεις”.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα λειτουργία “Ειδήσεις και ενδιαφέροντα” στα Windows 10, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Microsoft.

Subscribe to our newsletter!

Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! 

Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://electronicanto.net/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

Η Apple εξηγεί πώς μας παρακολουθούν οι εφαρμογές – video

Next Article

Samsung Galaxy Book Pro & Pro 360 με οθόνες OLED και Wi-Fi 6E