Nikon D3500: entry-level dSLR με ανάλυση 24,2Mpixel

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
D3500 18-55 VR front 34

Είτε φωτογραφίζετε μικρές, είτε μεγάλες στιγμές, με την D3500 μπορείτε να αποτυπώνετε εικόνες που ξεπερνούν όσα μπορεί να αποτυπώσει μια κάμερα κινητού τηλεφώνου. “Εύκολα”, λέει η Nikon.

H Nikon παρουσιάζει τη νέα D3500, μια compact dSLR εισαγωγικής κατηγορίας με ανάλυση 24,2 Mpixel που συνδυάζει ποιότητα κατασκευής με απόδοση.

Η D3500 αποτυπώνει λεπτομέρειες σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Ο μεγάλος αισθητήρας και το εκτεταμένο εύρος ευαισθησίας στο φως αποδίδουν φωτογραφίες και video Full HD που δεν είναι δυνατόν να πετύχετε με τις κάμερες των κινητών τηλεφώνων. Η ισχύς απόδοσης εικόνας των φακών Nikkor χαρίζει αποτελέσματα με καθαρότητα. Παράλληλα, η ανθεκτική μοντούρα φακού της φωτογραφικής μηχανής, σάς επιτρέπει να εξερευνείτε την ποικιλία των φακών Nikkor. Ακόμη και οι τηλεφακοί με μεγάλο βάρος μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς να ανησυχείτε για τη φθορά, τονίζει η Nikon.

Nikon D3500 18-55 VR front 34
H Nikon D3500 θέλει να ανταγωνιστεί με την ποιότητά της τη μόδα φωτογράφισης με κινητά τηλέφωνα. (φωτό: Nikon)

Σύμφωνα με τη Nikon, για όσους κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στις φωτογραφίσεις με dSLR, με αυτή τη φωτογραφική μηχανή μπορούν να απαθανατίσουν εύκολα κάθε μεγάλη στιγμή και κάθε καθημερινή περιπέτεια. Η εκλεπτυσμένη εργονομική σχεδίασή της περιλαμβάνει νέα, βαθιά λαβή και πιο ευρύχωρη διάταξη των κουμπιών. Με τη λειτουργία οδηγού της Nikon η φωτογράφιση προχωρά στο επόμενο επίπεδο, καθοδηγώντας τον χρήστη στις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνει για να αποτυπώσει την αίσθηση που θέλει στις φωτογραφίες και τα video του. Παράλληλα, η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέπει στους χρήστες να συνεχίζουν να φωτογραφίζουν από το σούρουπο έως την αυγή και ακόμη περισσότερο.

 Ο Jordi Brinkman, Διευθυντής Προϊόντων στη Nikon Europe, δήλωσε: «H D3500 είναι η ιδανική φωτογραφική μηχανή για όσους αρχίζουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στη φωτογραφία. Η άνετη σχεδίασή της και οι χρήσιμες λειτουργίες λήψης που περιλαμβάνει, σας επιτρέπουν να τραβάτε φωτογραφίες και video που θα χαίρεστε να δείχνετε σε άλλους. Παράλληλα, μπορείτε να συνδέσετε μια τεράστια επιλογή από φακούς Nikkor στην ανθεκτική και αξιόπιστη μοντούρα φακού. Δεν θα σταματήσετε να βρίσκετε νέους τρόπους για να τραβήξετε εξαιρετικές φωτογραφίες και με το SnapBridge μπορείτε να μοιράζεστε τις αγαπημένες σας εικόνες από οπουδήποτε».

Σύνοψη βασικών λειτουργιών Nikon D3500

Ποιότητα εικόνας DSLR. Ο μεγάλος αισθητήρας 24,2 Mpixel με φορμά DX και μεγάλο εύρος ISO 100–25600 αποτυπώνει φωτογραφίες και video Full HD με πλούσιες λεπτομέρειες. Ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

  Η Nikon θριαμβεύει στα παγκοσμια Βραβεία TIPA 2023

Η καλύτερή σας λήψη πάντα. Σύστημα αυτόματης εστίασης με ευκρίνεια που διατηρεί τα θέματα σε εστίαση. Tαχύτητες συνεχών λήψεων 5 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps), που αποτυπώνουν πέντε εικόνες ανά δευτερόλεπτο.

Καλή κατασκευή. Από τηλεφακούς zoom έως ευρυγώνιους φακούς σταθερής εστιακής απόστασης, η στιβαρή μεταλλική μοντούρα φακού δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αλλάζουν τους φακούς ξανά και ξανά.

Κατασκευασμένη για να την κρατάτε. Διαθέτει βαθιά λαβή για να δίνει μια αίσθηση άνεσης στο χέρι. Έχει ευρύχωρη διάταξη κουμπιών για μεγαλύτερη ευκολία χειρισμού. Διαθέτει επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Πολύ καλές εικόνες για να μην τις μοιραστείτε. Με την εφαρμογή SnapBridge για iOS και Android έχετε στη διάθεσή σας μια συνεχή σύνδεση μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής και του κινητού ή tablet σας, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να τραβάτε εικόνες ποιότητας dSLR και να τις μοιράζεστε τη στιγμή που συμβαίνουν.

Η περιπέτεια ξεκινά. H dSLR Nikon D3500 αποτελεί μέρος ενός συνεχώς επεκτεινόμενου φωτογραφικού συστήματος που μπορεί να αναπτύσσεται με τον κάθε χρήστη, διευρύνοντας τη δημιουργικότητά του καθώς μπορεί να χρησιμοποιεί τους φακούς Nikkor, τα φλας Speedlight της Nikon και πολλά άλλα.

Διαβάστε ακόμη:

Previous Article

Neffos P1 smartphone από την TP-Link στην IFA 2018

Next Article

Kirin 980: Με Dual NPU AI σε λιθογραφία 7nm