Χωρίς τηλεοράσεις η Sony στη CES 2023

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Master series A90j (φωτό: Sony)

Η CES 2023 φαίνεται ότι θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες για τη Sony, καθώς από τη γκάμα των προϊόντων της προς επίδειξη θα λείπουν οι τηλεοράσεις.

Κάθε χρόνο στη CES η Sony ανακοινώνει νέα μοντέλα τηλεοράσεων, προϊόντα για οικιακό κινηματογράφο, αλλά και τεχνολογίες πάνω στις οποίες εργάζεται και οι οποίες πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους σε μελλοντικά προϊόντα εικόνας της εταιρείας.

Φέτος η κατάσταση δείχνει να είναι διαφορετική για τη Sony – επί του παρόντος, τουλάχιστον.

Η Sony δεν θα παρουσιάσει κάποια νέα σειρά τηλεοράσεων στη CES 2023, επιβεβαίωσε η εταιρεία στο The Verge πριν από την έναρξη της έκθεσης. Αντ ‘αυτού, φαίνεται πιθανό να χρησιμοποιήσει την εκδήλωση ως ευκαιρία για την παρουσίαση της επερχόμενης συσκευής εικονικής πραγματικότητας PlayStation VR2.

Επίσης, αναμένεται να υπάρχουν νέα στον τομέα του αυτοκινήτου, προερχόμενα από τη συνεργασία Sony – Honda.

Όπως επιβεβαιώθηκε από την εκπρόσωπο Τύπου της εταιρείας Chloe Canta, «η Sony δεν θα κοινοποιήσει λεπτομέρειες σχετικές με τηλεόρασεις κατά τη διάρκεια της CES 2023. Ωστόσο, παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι για μια επερχόμενη ανακοίνωση που θα έρθει σύντομα». Επίσης, διευκρίνησε ότι «σχεδιάζουμε χρονοδιαγράμματα κυκλοφορίας με βάση διάφορους παράγοντες και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε νέες και συναρπαστικές τεχνολογίες για τους καταναλωτές σύντομα μέσα στο 2023».

Previous Article

Το Matter “τρέχει” πλέον στο Android

Next Article

Ρεκόρ ταχύτητας: τo πρώτo gaming monitor 540 Hz στον κόσμο