Πώς τα smartphone θα αντικατασταθούν από ενσωματωμένες τεχνολογίες στον άνθρωπο

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο CEO της Nokia προβλέπει ότι έως το 2030 τα smartphone θα καταργηθούν και θα αντικατασταθούν από τεχνολογίες ενσωματωμένες στον άνθρωπο.

Ως μέρος της ομιλίας του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Davos της Ελβετίας, ο CEO της Nokia, Pekka Lundmark, δήλωσε ότι τα δίκτυα 6G θα κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά έως το 2030. Δήλωσε ακόμη ότι το smartphone δεν θα είναι στο επίκεντρο στο άμεσο μέλλον αλλά θα αντικατασταθούν.

Ο ίδιος πιστεύει ότι οι άνθρωποι θα αρχίσουν να αντικαταστήσουν τα smartphone τους μέχρι το 2030 με πιο βολικές και σύγχρονες συσκευές μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Μάλιστα, ο CEO της Nokia αναφέρθηκε σε έξυπνα γυαλιά και άλλες συσκευές που θα φορούν οι άνθρωποι στο πρόσωπό τους.

Σύμφωνα με τον Lundmark, πολλές από αυτές τις εφευρέσεις θα μπορούν να ενσωματωθούν απευθείας στο σώμα μας. Προβλέπει επίσης ότι έως το 2030 θα υπάρξει μια τεχνολογία η οποία θα απαιτήσει σημαντικούς πόρους σε υπολογιστική ισχύ.

Προκειμένου να μεταδίδονται όλα τα δεδομένα μέσω internet, τα μελλοντικά δίκτυα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 100 ή ακόμα και 1.000 φορές ταχύτερα από ότι είναι σήμερα, επισήμανε ο Lundmark.

Σύμφωνα με τον CEO της Nokia, στην εποχή του 6G, αναμένουμε επίσης να έχουμε ολογράμματα πολύ υψηλής ποιότητας. «Θα μπορούσαμε τότε να κάνουμε αυτή τη συνάντηση όταν στην πραγματικότητα θα καθόμασταν σε διάφορα μέρη του κόσμου και να εμφανίζεται ένας άνθρωπος με την μορφή ολογράμματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

sonos beam gen2 banner
Previous Article

Η ναυαρχίδα επόμενης γενιάς της vivo θα διαθέτει γρήγορη φόρτιση 200W

Next Article

Τα νέα Creative Zen Hybrid με Hybrid ANC