Η ναυαρχίδα επόμενης γενιάς της vivo θα διαθέτει γρήγορη φόρτιση 200W

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η ναυαρχίδα επόμενης γενιάς της vivo θα διαθέτει γρήγορη φόρτιση 200W

 

Γνωστός tipster δηλώνει ότι το smartphone ναυαρχίδα επόμενης γενιάς της vivo θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 200W.

Μια νέα διαρροή αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τη ναυαρχίδα της επόμενης γενιάς smartphone από τη vivo. Φαίνεται πως η εταιρεία σχεδιάζει να ξεπεράσει το όριο της γρήγορης φόρτισης των 200W.

Τα νέα έρχονται από τον γνωστό tipster @DigitalChatStation στον κινέζικο ιστότοπο microblogging, Weibo. Αρχικά πιστευόταν ότι η vivo θα προσφέρει γρήγορη φόρτιση 100 W στο επόμενο smartphone ναυαρχίδα της, αλλά η νέα αναφορά ισχυρίζεται ότι ο ρυθμός φόρτισης θα είναι διπλάσιος από αυτό. Ο tipster πρόσθεσε ότι το επερχόμενο premium ακουστικό θα υποστηρίζει φόρτιση 20V / 10A, η οποία έχει μέγιστη απόδοση φόρτισης 200W. Αξίζει να σημειωθεί ότι ολόκληρη αυτή η σειρά είναι επίσης συμβατή προς τα πίσω με 120W, 80W, ακόμη και με τους ρυθμούς φόρτισης των 66W.

Επιπλέον, ο blogger άφησε να εννοηθεί ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας του νέου smartphone της vivo θα είναι μεγαλύτερη από 4.000 mAh. Το όνομα αυτού του smartphone υψηλής ποιότητας είναι επίσης ασαφές αυτή τη στιγμή. Με άλλα λόγια, είναι άγνωστο σε ποια σειρά ακριβώς θα ανήκει το νέο τηλέφωνο. Επομένως, θα σας παρέχουμε ενημερώσεις όταν υπάρχουν πρόσθετες αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα.

Subscribe to our newsletter!

sonos beam gen2 banner
Previous Article

Η αλλαγή της Samsung σε Wear OS ανεβάζει το market share της πάνω από το 10%

Next Article

Πώς τα smartphone θα αντικατασταθούν από ενσωματωμένες τεχνολογίες στον άνθρωπο