Νέο Windows 11 laptop και νέες smart TV έρχονται σύντομα από την Nokia

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Νέο Windows 11 laptop και νέες smart TV έρχονται σύντομα από την Nokia

Το νέο Windows 11 laptop της Nokia ίσως γίνει διαθέσιμο με την κυκλοφορία των Windows 11 στις 5 Οκτωβρίου.

Πέρα από την χορήγηση της άδειας της στην HMD Global για τα κινητά και τα tablet της, η Nokia ξεκίνησε να συνεργάζεται με τέσσερις ακόμα εταιρείες για να προμηθεύσει τον κόσμο με τα προϊόντα της. Μία από τις τέσσερις εταιρείες είναι ο Ινδικός κολοσσός, Flipkart όπου χρησιμοποιεί το όνομα της Nokia στον τομέα των smart TV, Android TV box, laptop, κλιματιστικών και ακουστικών.

Οι smart TV ήταν οι πρώτες που κυκλοφόρησαν μετά την συμφωνία της Nokia, τον Δεκέμβριο του 2019 και ακολουθήθηκε από την κυκλοφορία των smart TV δεύτερης γενιάς της Nokia τον Οκτώβριο του 2020. Τώρα η Flipkart θα κυκλοφορήσει την νέα γενιά των Nokia smart TV με πρόφαση τις εκπτώσεις Big Billion Days. Αυτή τη φορά το λειτουργικό τους θα είναι το Android TV 11.

Είναι ενδιαφέρον πως η JBL, ο πάροχος του ηχοσυστήματος στις smart TV πρώτης γενιάς, επέστρεψε για να προμηθεύσει τις τηλεοράσεις νέας γενιάς.

Μία από τις τηλεοράσεις φέρει αριθμό μοντέλου 55UHDADNDT8P και πιθανότατα θα έρθει με οθόνη 55 ιντσών και UHD 4K LED panel. Η Dixon Technologies θα κατασκευάσει το μοντέλο, το οποίο ήδη έχει λάβει πιστοποίηση BIS.

Τώρα, όσον αφορά στα laptops, το Nokia PureBook X14, που ανακοινώθηκε πέρυσι τον Δεκέμβριο σήμανε την επιστροφή της Nokia στον τομέα των laptop. Πριν την κυκλοφορία του, δόθηκε έγκριση σε ένα σύνολο από 9 laptop από την BIS. Φέτος, μόνο τέσσερα μοντέλα εγκρίθηκαν, όμως από διαφορετικό κατασκευαστή, αλλά κανένα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Η Flipkart θα κυκλοφορήσει ένα νέο Nokia laptop με το νέο λογισμικό της Microsoft, τα Windows 11. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι το κλείστρο της webcam έτσι ώστε να καλύπτεται όταν δεν χρησιμοποιείται. Επίσης υπάρχει τεχνολογία της Dolby ενσωματωμένη στο νέο laptop μιας και το logo της φαίνεται στην αριστερή μεριά του πληκτρολογίου.

Σε σύγκριση με το PureBook X14, το νέο laptop της Nokia ήδη φαίνεται να έχει σημαντικές αναβαθμίσεις στον τομέα του hardware. Το πληκτρολόγιο συμπεριλαμβάνει ένα numpad στην δεξιά μεριά και το trackpad διαθέτει κουμπιά για το αριστερό και δεξί κλικ. Στην αριστερή μεριά υπάρχει θύρα HDMI, θύρα USB-C και θύρα φόρτισης.

Η Flipkart δεν έχει ακόμα ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων προϊόντων της Nokia αλλά μία πρόχειρη εκτίμηση μπορεί να γίνει αναλογιζόμενοι την κυκλοφορία των Windows 11 στις 5 Οκτωβρίου.

Previous Article

Buy n’ Try για ένα μήνα τα Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3

Next Article

Η Google θα προσθέσει δωρεάν κανάλια στην πλατφόρμα της για τις smart TV