Η Google θα προσθέσει δωρεάν κανάλια στην πλατφόρμα της για τις smart TV

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η Google θα προσθέσει δωρεάν κανάλια στην πλατφόρμα της για τις smart TV

Τα Chromecast και οι υπόλοιπες συσκευές που διαθέτουν το Google TV ίσως δώσουν στους χρήστες τους πρόσβαση σε δωρεάν κανάλια τηλεόρασης στο μέλλον.

Σύμφωνα με το Protocol, η Google βρίσκεται σε συζητήσεις με πάροχους καναλιών τηλεόρασης όσον αφορά στην πιθανότητα ενσωμάτωσης των καναλιών τους στην smart TV πλατφόρμα της. Αυτά τα κανάλια συνήθως έχουν το ίδιο ύφος με την παραδοσιακή τηλεόραση και το πρόγραμμα τους θα διακόπτεται από διαλείμματα για διαφημίσεις.

Το Protocol αναφέρει πως οι χρήστες του Chromecast ίσως μπορέσουν να περιηγηθούν σε live κανάλια, διαθέσιμα σε αυτούς από ένα αποκλειστικό μενού παρόμοιο με το YouTube TV. Παράλληλα, οι smart TV που διαθέτουν την πλατφόρμα της Google ίσως δείξουν τα δωρεάν κανάλια μαζί με τα κανάλια που είναι διαθέσιμα με κεραία. Η δημοσίευση παραθέτει πως αυτή η μέθοδος είναι παρόμοια με τις υπόλοιπες εταιρείες. Η δωρεάν υπηρεσία τηλεόρασης της Samsung έχει γίνει τόσο δημοφιλής που άλλες εταιρείες (συμπεριλαμβανομένων των Roku και Amazon) έχουν ξεκινήσει να δίνουν στους πελάτες τους πρόσβαση σε εκατοντάδες δωρεάν κανάλια.

Η προσθήκη αυτή στο Google TV ίσως μπορέσει να κάνει τα Chromecast και τις συσκευές που υποστηρίζουν το λογισμικό της Google πιο ελκυστικά στους χρήστες που σταματούν τις συνδρομές τους στην καλωδιακή τηλεόραση. Η Google ίσως μπορέσει να κυκλοφορήσει τα επίσημα δωρεάν κανάλια από το φετινό φθινόπωρο, ωστόσο ίσως περιμένει να ανακοινώσει το feature όταν οι συνεργάτες της είναι έτοιμοι τον επόμενο χρόνο. Το Protocol επίσης αναφέρει ότι ενώ δεν είναι ξεκάθαρο ποια κανάλια θα γίνουν διαθέσιμα στην πλατφόρμα, η Google πιθανότατα θα κάνει ταυτόχρονες συμφωνίες που θα της δώσουν πρόσβαση σε δεκάδες δωρεάν κανάλια.

sonos beam gen2 banner
Previous Article

Νέο Windows 11 laptop και νέες smart TV έρχονται σύντομα από την Nokia

Next Article

Honor MagicBook V14: Το νέο laptop της Honor μετά την συνεργασία της με την Microsoft