Δωρεά του Ομίλου Quest για την ενίσχυση του ΚΥΑΔΑ

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Δωρεά του Ομίλου Quest για την ενίσχυση του ΚΥΑΔΑ

Για μια ακόμη χρονιά, οι εργαζόμενοι των εταιρειών του Ομίλου Quest συγκέντρωσαν και προσέφεραν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και είδη προσωπικής υγιεινής στο ΚΥΑΔΑ.

Ο Όμιλος Quest με ενσυναίσθηση και πνεύμα αλληλεγγύης οργανώνει εστιασμένες κοινωνικές δράσεις που στοχεύουν στη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Για μια ακόμη χρονιά, οι εργαζόμενοι των εταιρειών του Ομίλου Quest συγκέντρωσαν και προσέφεραν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και είδη προσωπικής υγιεινής στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του Κέντρου για τη στήριξη των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η συνολική ποσότητα τροφίμων που συγκεντρώθηκε και παραδόθηκε στο Κέντρο από τον Όμιλο καλύπτει 40 περίπου οικογένειες για 1 μήνα, ενώ το σύνολο της δωρεάς ξεπερνάει τον 1,5 τόνο: 363 συσκευασίες τροφίμων μακράς διαρκείας, 131 συσκευασίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής, 36 κούτες ρούχα, 192 ζευγάρια παπούτσια και 8 κούτες παιχνίδια.

Η δράση υλοποιείται για 10η χρονιά με τη στήριξη της Διοίκησης του Ομίλου Quest και την παροχή των μέσων και των πόρων για τη συγκέντρωση, συσκευασία και μεταφορά των δωρεών.

Δελτίο Τύπου.

Διαβάστε περισσότερα για τον όμιλο Quest Όμιλος Quest

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Μαραθώνια προβολή του “Succession” στη Nova

Next Article

Wi-Fi 6 Release 2: Nέο πρότυπο ανακοίνωσε η Wi-Fi Alliance

sonos move