Μαραθώνια προβολή του “Succession” στη Nova

Author: Γιώργος Πολυμενάκος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Σε μαραθώνια προβολή στη Nova και οι 3 κύκλοι του “Succession”

Μετά τις πρωτοφανείς διακρίσεις του «Succession» στις Χρυσές Σφαίρες, η Nova οργανώνει μαραθώνιο των 3 κύκλων της σειράς στα κανάλια της.

Η 79η τελετή των Χρυσών Σφαιρών πραγματοποιήθηκε χθες στο Beverly Hilton στο Λος Αντζελες, όπου η σειρά «Succession» θριάμβευσε, καθώς απέσπασε τα βραβεία Καλύτερης Δραματικής Σειράς, Α’ Ανδρικού ρόλου για τον Jeremy Strong και Β’ Γυναικείου ρόλου για την Sarah Snook!

Απολαύστε τη σειρά στο Novacinema4 της Nova κάθε βράδυ από αύριο, Τρίτη 11 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στις 23.00, ενώ την Κυριακή 16 Ιανουαρίου θα προβληθούν σε ένα μοναδικό μαραθώνιο όλα τα επεισόδια back to back από τις 15.45!

Η σειρά αφηγείται την ιστορία της οικογένειας ενός μεγιστάνα των media ο οποίος βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας και της ζωής του και η εκτεταμένη οικογένεια του, ονειρεύεται ήδη την διαδοχή. Ο τρίτος κύκλος της σειράς έρχεται για να αναδείξει πτυχές του οικογενειακού εμφυλίου που ξεσπά για χάρη της διαδοχής δημιουργώντας εντάσεις. Αιφνιδιασμένος από τον Kendall, ο Logan Roy βρίσκεται σε δύσκολη θέση, και προσπαθεί να εξασφαλίσει οικογενειακές, πολιτικές και οικονομικές συμμαχίες.

Στη σειρά «Succession», πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Brian Cox, Jeremy StrongSarah Snook, Nicholas Braun, Kieran Culkin, Matthew Macfadyen και άλλοι.

Δελτίο Τύπου

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

To Realme 9i είναι επίσημο

Next Article

Δωρεά του Ομίλου Quest για την ενίσχυση του ΚΥΑΔΑ