Η Oppo εξέρχεται της κατασκευής hardware

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
oppo stops hardware uhd bd players

Μετά από περισσότερα από 14 χρόνια δραστηριότητας, η Oppo Digital ανακοίνωσε τον τερματισμό παραγωγής Ultra HD Blu-ray player και άλλων προϊόντων hardware.

Η Oppo ήταν η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε Ultra HD Blu-ray player με Dolby Vision και αναλογικές εξόδους 7.1 καναλιών με κορυφαία DAC 

Η απόφαση της Oppo φέρνει στο προσκήνιο τον προβληματισμό για το ποια είναι η μακροπρόθεσμη προοπτική για τους κατασκευαστές συσκευών αναπαραγωγής φυσικών οπτικών μέσων 4K UHD. Αυτό είναι εύλογο, με δεδομένη τη διείσδυση των streaming media player. Μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι, η σταθερή βάση κατασκευαστών και μοντέλων, η ποικιλία μορφότυπων HDR και η υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου που εξασφαλίζουν τα Ultra HD Blu-ray player, οι συσκευές αυτές θα συνεχίσουν να παράγονται για αρκετό καιρό ακόμη.

Η έξοδος της Oppo μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά δεν αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στη λιανική αγορά οπτικών συσκευών αναπαραγωγής αυτή τη στιγμή.

Η Oppo θα συνεχίσει να παρέχει ενημερώσεις, υποστήριξη και εξυπηρέτηση και μετά την ολοκλήρωση των τελικών σειρών παραγωγής και την εξάντληση του αποθέματος της.

Previous Article

Η πρώτη συνδυασμένη λύση chip / Linux από τη Microsoft

Next Article

Vodafone Express Repair για επισκευές iPhone