Παιδικό smartwatch ΤCL Movetime Family Watch MT30

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
To ΤCL Movetime Family Watch MT30 είναι ένα smartwatch που μπορεί να συμβάλει στον τομέα της ασφάλειας των μικρών παιδιών. (φωτό: TCL Communication)

To ΤCL Movetime Family Watch MT30 είναι σχεδιασμένο για να δίνει στα παιδιά την ανεξαρτησία που επιθυμούν και στους γονείς την ηρεμία που χρειάζονται.

To ΤCL Movetime Family Watch MT30 είναι ένα smartwatch που μπορεί να συμβάλει στον τομέα της ασφάλειας των μικρών παιδιών. (φωτό: TCL Communication)
To ΤCL Movetime Family Watch MT30 είναι ένα smartwatch που μπορεί να συμβάλει στον τομέα της ασφάλειας των μικρών παιδιών. (φωτό: TCL Communication)

Η TCL Communication και η Qualcomm Technologies παρουσιάζουν το Movetime Family Watch MT30, μια συσκευή που είναι σχεδιασμένη να βοηθήσει τους γονείς να βρίσκονται σε συνεχή σύνδεση με τα παιδιά τους. Το νέο κινητό-ρολόι θέλει να γίνει ένας διασκεδαστικός καθημερινός σύντροφος για τα παιδιά. Τους δίνει τη δυνατότητα να καλέσουν ή να στείλουν μήνυμα στους γονείς και επιλεγμένους φίλους τους παρέχοντας, επίσης, ακριβείς δυνατότητες εντοπισμού θέσης και γεω-εντοπισμού, αν τα παιδιά βγουν από μια προκαθορισμένη ζώνη.

 «Οι εργαζόμενοι γονείς θέλουν να δώσουν στα παιδιά τους την ελευθερία να μεγαλώνουν και να αποκτούν ανεξαρτησία καθώς εξερευνούν με ασφάλεια τον κόσμο», δήλωσε ο Vitorio Di Mauro, Senior Vice President της TCL Communication.

Διασκεδαστικές και εύχρηστες λειτουργίες του Movetime Family Watch MT30

Το Movetime Family Watch MT30 διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής και είναι εύκολο να το χρησιμοποιήσουν τα μικρά παιδιά. Μπορούν να προσθέσουν φίλους μέσω Bluetooth, να στείλουν αστεία εικονίδια και μηνύματα και να παίξουν με ενσωματωμένα παιχνίδια. Φυσικά, οι γονείς είναι πάντα ενήμεροι χάρη στην ειδική εφαρμογή.

Φίλος κάθε παιδιού

Συμπαγές και σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε μικρούς καρπούς, το Movetime Family Watch MT30 συνοδεύεται από ανταλλακτικές watchfaces και wristbands. Με σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, επιτρέπει στους γονείς και τα παιδιά να ανταλλάσσουν φωνητικά μηνύματα και κλήσεις. Η διάρκεια της μπαταρίας φτάνει τις δυο ημέρες. Το Movetime Family Watch MT30 είναι πιστοποιημένο με IP67 και είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό (έως ένα μέτρο σε στατικό νερό).

Για την “ψυχική ηρεμία” των γονέων

Το Movetime Family Watch MT30 περιλαμβάνει μια ποικιλία χαρακτηριστικών τοποθεσίας που παρέχουν εσωτερική και εξωτερική θέση, αμφίδρομη κλήση και γεω-εντοπισμό χάρη στις ενσωματωμένες δυνατότητες GPS στην πλατφόρμα Snapdragon Wear 2100. Το κουμπί SOS στο ρολόι επιτρέπει την κλήση βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και τον εντοπισμό με εξαιρετική ακρίβεια, λέει η TCL Communication. Η λειτουργία γεω-εντοπισμού μπορεί να στείλει ειδοποιήσεις όταν η συσκευή βγαίνει εκτός της προκαθορισμένης ζώνης. Οι γονείς επίσης μπορούν να παρακολουθούν τα ημερήσια δεδομένα της συσκευής του παιδιού τους μέσω ειδικής εφαρμογής και να επικοινωνούν με τη συσκευή. 

Το Movetime Family Watch MT30 παρέχει επίσης στα παιδιά μια λίστα εργασιών και λειτουργία υπενθύμισης που βοηθά στην εκπαίδευση των παιδιών στη διαχείριση του χρόνου. Διευκολύνει την καθημερινή ζωή των γονέων με έναν εύκολο τρόπο ώστε να επισημαίνουν σημαντικές ημερομηνίες και ραντεβού.

Τιμή και διαθεσιμότητα του TCL Movetime Family Watch MT30

Το TCL Movetime Family Watch MT30, που ανακοινώθηκε στην IFA 2017 θα είναι διαθέσιμο Οκτώβριο 2017, με προτεινόμενη τιμή λιανικής €169.

Info: TCL Communication, τηλ.: 211 2111551 

Previous Article

“Σκληρή” και αδιάβροχη compact φωτογραφική Sony DSC-RX0

Next Article

Τρεις νέοι βιντεοπροβολείς Home Cinema 4K HDR από τη Sony