Οι πρώτες Panasonic Android TV στην Ελλάδα σε ΓΕΡΜΑΝΟ και COSMOTE

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Τις πρώτες Panasonic Android TV στην Ελλάδα φέρνουν αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η COSMOTE και τις συνδυάζουν με έκπτωση.

  • Τις πρώτες Panasonic Android TV στην Ελλάδα φέρνουν αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η COSMOTE, με την εμπορική διάθεση της σειράς HX700. Η νέα σειρά Android TV της Panasonic έρχεται αποκλειστικά στη σειρά HX700, πρόκειται δηλαδή για LCD TV, περιλαμβάνει 3 μοντέλα των 50, 55 και 65 ιντσών.

Διαβάστε ακόμη:

Με σχεδιασμό που περιλαμβάνει ελάχιστα πλαίσια γύρω από την οθόνη, η νέα σειρά τηλεοράσεων Panasonic ΗΧ700 προσφέρει εικόνα ανάλυσης 4Κ Ultra HD και υποστηρίζει HDR10+ και Dolby Vision, για πιο φωτεινά και ρεαλιστικά χρώματα. Βασισμένη στο λειτουργικό σύστημα Android TV η σειρά Panasonic ΗΧ700 θέλει να κάνει την ψυχαγωγία πιο εύκολη από ποτέ.

Panasonic Android TV με Google Assistant

Υποστηρίζει φωνητικές εντολές μέσω Google Assistant για να μπορεί κανείς να αλλάζει κανάλια, να ρυθμίζει την ένταση του ήχου ή να αναζητά εφαρμογές απλά μιλώντας στην τηλεόρασή του, ενώ χάρη στο ενσωματωμένο Chromecast μπορεί να προβάλλει φωτογραφίες, βίντεο και μουσική από διάφορες συσκευές (Smartphone, Tablet) απευθείας στη μεγάλη οθόνη. Ακόμα μπορεί να κατεβάσει από το Google Play παιχνίδια και apps.

Οι τιμές των πρώτων Panasonic Android TV στην Ελλάδα

Οι Android TV Panasonic ΗΧ700 είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE στα 429€ (50″), 479€ (55″) και 629€ (65’”). Οι καταναλωτές μπορούν να τις αποκτήσουν με έκπτωση έως 220€ μέχρι τις 28/02 και να κερδίσουν επιπλέον έως και 125,80€ σε πόντους go4more με κάρτες Εθνικής Τράπεζας. 

Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! 

Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://electronicanto.net/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

Netflix: αυτόματα download και offline προτάσεις για σειρές και ταινίες

Next Article

Android 12 smartphones: Πότε ερχονται οι ενημερώσεις