Κλεμμένοι λογαριασμοί PayPal: Αυξημένη η ζήτηση τους

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Κλεμμένοι λογαριασμοί PayPal: Αυξημένη η ζήτηση τους

Οι τιμές των λογαριασμών PayPal έχουν αυξηθεί κατά σχεδόν τρεις φορές από την αρχή της πανδημίας.

Μία νέα έρευνα ανακάλυψε πως η τιμή ενός κλεμμένου λογαριασμού PayPal έχει αυξηθεί σημαντικά κατά την διάρκεια της πανδημίας, ενώ η τιμή μίας κλεμμένης πιστωτικής κάρτας έχει μειωθεί στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Η Comparitech παρατήρησε διάφορα site στο dark web για να μελετήσει την αλλαγή των τιμών πώλησης των κλεμμένων δεδομένων πληρωμών. Ανακάλυψε πως τώρα, το κόστος ενός λογαριασμού PayPal είναι 9,2 cent ανά δολάριο του υπολοίπου.

Η μέση τιμή ενός λογαριασμού τώρα βρίσκεται στα 197 δολάρια.

Από την άλλη. όσον αφορά στις κλεμμένες πιστωτικές κάρτες, η τιμή τους διαμορφώνεται στα 0,0033 cent ανά δολάριο του υπολοίπου, με την μέση τιμή να βρίσκεται στα 17,36 δολάρια. Οι κλωνοποιημένες κάρτες είναι πιο ακριβές μιας και ο πωλητής χρειάζεται εξοπλισμό για να την κατασκευάσει και χρειάζεται να πληρώσει τα μεταφορικά. Η μέση τιμή τους βρίσκεται στα 171 δολάρια.

Η τιμή ενός λογαριασμού PayPal έχει αυξηθεί κατά 194% σε σύγκριση με μία παρόμοια έρευνα που έγινε πριν 8 μήνες από την ίδια εταιρεία. Παράλληλα, η τιμή μίας πιστωτικής κάρτας έχει πέσει κατά 27%. Αν συγκρίνουμε τις τιμές των λογαριασμών PayPal πριν την πανδημία με τώρα θα παρατηρήσουμε αύξηση κατά 297%.

Το υπόλοιπο του λογαριασμού καθορίζει την τιμή τους

Από όλες τις διαφορετικές πιστωτικές κάρτες, οι MasterCard φαίνονται να είναι οι πιο ακριβές, με τιμή 6,47 cent ανά δολάριο του πιστωτικού ορίου, ακολουθούμενες από τις Discover στα 6,27 cent ανά δολάριο. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Visa στα 5,75 cent ανά δολάριο και στην τέταρτη η American Express στα 5,13 cent ανά δολάριο.

Παρόμοια με τις κάρτες, οι λογαριασμοί PayPal έχουν διαφορετικά tier, όπως Premier ή Business, αλλά κάτι τέτοιο δεν επηρεάζει την τιμή τους όπως έδειξε η έρευνα. Το κόστος διαμορφώνεται αποκλειστικά από το υπόλοιπο του λογαριασμού.

Οι κλεμμένοι λογαριασμοί PayPal αρχίζουν να γίνονται πιο δημοφιλείς λόγω της εύκολης πρόσβασης τους σε αντίθεση με τις πιστωτικές κάρτες.

Δείτε επιπλέον για την PayPal:

Previous Article

Xiaomi 11T: 3 αναβαθμίσεις Android και Security Patches για 4 έτη

Next Article

realme Pad: Οθόνη 10,4″, επεξεργαστής MediaTek Helio G80 και τέσσερα ηχεία

sonos move