Οθόνη Philips 252B9 με PowerSensor

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
philips 252B9

H Philips 252B9 είναι επαγγελματική οθόνη IPS LCD, υψηλής απόδοσης, που “παντρεύει” την παραγωγικότητα με τη βιωσιμότητα.

Η MMD, brand license partner για τις οθόνες Philips, παρουσιάζει την LCD οθόνη Philips 252B9, B-Line με PowerSensor. Αυτό το 25″ (63,4 εκ.) 16:10 μοντέλο, τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο, συνδυάζει χαρακτηριστικά υψηλών αποδόσεων για την αύξηση της παραγωγικότητας, σχεδιασμό για τη μείωση του ενεργειακού κόστους, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον, και την ποιότητα που αναμένουν οι επαγγελματίες χρήστες από τις οθόνες Philips. Εξοπλισμένη με PowerSensor, διακόπτη zero-watt, τεχνολογία IPS, SmartErgoBase, και μία σειρά από χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την άνεση, η οθόνη Philips 252B9 είναι η λύση για επαγγελματίες που επιδιώκουν να κάνουν τις εργάσιμες ημέρες τους όσο το δυνατόν πιο παραγωγικές και άνετες, περιορίζοντας τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις.

philips 252B9
H πίσω όψη της philips 252B9. (φωτό: MMD)

Οπτικά αναβαθμισμένη

H Philips 252B9 διαθέτει αναλογία 16:10, τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο, για αυξημένο κάθετο χώρο οθόνης και είναι εξοπλισμένη με μία IPS LCD που επιτρέπει γωνίες θέασης 178°/178°, ακόμα και σε λειτουργία περιστροφής 90°, λέει η MMD.

philips 252B9
Philips 252B9 (φωτό: MMD)

“Σθεναρά βιώσιμη”

Ο μοναδικός αισθητήρας PowerSensor μπορεί να ανιχνεύσει την ανθρώπινη παρουσία χρησιμοποιώντας ακίνδυνα υπέρυθρα σήματα, προκειμένου να μειώσει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης, όταν απουσιάζει ο χρήστης. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση έως 80% στην κατανάλωση ενέργειας, καθώς επίσης και η εκτεταμένη διάρκεια ζωής της οθόνης. Επιπροσθέτως, η Philips 252B9 είναι εξοπλισμένη με ένα διακόπτη zero-watt, ο οποίος απομονώνει εντελώς την οθόνη από την παροχή εναλλασσόμενου ρεύματος, θέτοντας τέλος στη λανθάνουσα κατανάλωση ενέργειας, όταν η οθόνη δε χρησιμοποιείται. Συμβατή με τα ενεργειακά πρότυπα, όπως τα EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE, και RoHS, η οθόνη διαθέτει 85% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση και 100% ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας, για περαιτέρω μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Πλούσια σε χαρακτηριστικά

Οι χρήστες της Philips 252B9 έχουν το πλεονέκτημα των πολυάριθμων καινοτόμων λειτουργιών για τη βελτίωση της παραγωγικότητας και βέλτιστη άνεση. Η SmartErgoBase δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα αύξησης και μείωσης του ύψους, κλίσης και περιστροφής, ώστε να πετύχουν το ακριβές ύψος και γωνία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους, μειώνοντας τη φυσική καταπόνηση των πολλών ωρών εργασίας. Η ενσωματωμένη VESA προσφέρει την πρόσθετη ευελιξία του εντοιχισμού της οθόνης, χρησιμοποιώντας εκατοντάδες συμβατές λύσεις. Η Philips 252B9 επίσης προσφέρει πολλαπλές τεχνολογίες βελτίωσης της άνεσης για απεικόνιση, όπως λειτουργία Flicker-Free, λειτουργία LowBlue mode για μεγαλύτερη ευεξία, και λειτουργία EasyRead για μία ευχάριστη ρεαλιστική εμπειρία ανάγνωσης όπως σε χαρτί. Δύο ενσωματωμένα ηχεία, καθώς και πολλαπλές θύρες σύνδεσης για VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 ολοκληρώνουν αυτή τη δυνατή, εξελιγμένη οθόνη.

Η οθόνη Philips 252B9 είναι διαθέσιμη από τα τέλη Μαρτίου 2019 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 259€.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οθόνες Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Το άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της MMD.

Previous Article

Η Huawei μπορεί να εγκαταλείψει το Android

Next Article

Office Line: Έργο επιχειρησιακής συνέχειας για το STAR Channel