Philips-B&W: Συνεργασία για τη νέα Momentum

Author: No Comments Share:
B&W Philips 558M1RY

Η MMD λανσάρει δύο νέες οθόνες Philips Momentum, μία από τις οποίες περιλαμβάνει συνεργασία με την Bowers & Wilkins.

Η MMD, εξειδικευμένη εταιρία οθονών και brand license partner των οθονών Philips, κυκλοφορεί δύο νέες οθόνες Momentum, μία από τις οποίες περιλαμβάνει προϊοντική συνεργασία με την Bowers & Wilkins.  Η πρώτη είναι η 558M1RY, η οποία στις 55 ίντσες (139,7 εκ.) είναι η μεγαλύτερη οθόνη βελτιστοποιημένη για console gaming στην αγορά, ενώ η δεύτερη είναι η 278M1R, οθόνη 27 ιντσών (68,8 εκ.) σχεδιασμένη για esports. Η 558M1RY φέρνει νέα διάσταση στο gaming, διαθέτοντας 4K UHD ανάλυση, ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz, ένα ειδικά σχεδιασμένο ηχείο από την Bowers & Wilkins, και Ambiglow που διαχέεται γύρω από την οθόνη.

Η 278M1R είναι η πρώτη οθόνη Philips που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά με γνώμονα τους παίκτες esports, είναι 27 ιντσών και HDR Ready.

Η 55” 558M1RY, είναι διαθέσιμη από τέλη Ιουνίου 2020, ενώ η 27” 278M1R, θα είναι διαθέσιμη Ιούλιο 2020.  

Η Philips Momentum 558M1RY

Η 558M1RY θέλει να είναι ολοκληρωμένη λύση για gaming και ψυχαγωγία.  Η οθόνη έχει ανάλυση UltraClear 4K UHD, 3840 x 2160 pixels και DisplayHDR 1000.  Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το HDR στις προτιμήσεις τους με HDR Game, HDR Movie, HDR Photo και μια προσωπική λειτουργία HDR, ενώ το HDR μπορεί και να απενεργοποιηθεί πλήρως.

H αναλογία στατικής αντίθεσης είναι 4000:1. Η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου σημαίνει ότι οι παίκτες θα λάβουν visual feedback με ελάχιστη καθυστέρηση, καθώς επίσης και γραφικά χωρίς “σκίσιμο” και μειωμένο θάμπωμα στην κίνηση χάρη στον ρυθμό ανανέωσης στα 60- 120Hz (ανάλογα με την θύρα που χρησιμοποιείται) και στο AMD FreeSync, ισχυρίζεται η MMD.

H συνεργασία Philips – Bowers & Wilkins

Η 55” οθόνη είναι εξοπλισμένη με ηχείο που κατασκευάστηκε από την Bowers & Wilkins, μια βρετανική εταιρεία ηχείων, παγκοσμίως γνωστή για τα καινοτόμα σχέδια και την ηχητική μηχανική τους. Η μπάρα ήχου είναι ενσωματωμένη στην οθόνη που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν απλά να 

συνδεθούν και να παίξει αμέσως. Η μπάρα ήχου διαθέτει συνολική ισχύ εξόδου 40W, με 2.1 channel, DTS Sound και απόκριση συχνότητας 50Hz έως 20kHz. Επίσης, διαθέτει διάφορες λειτουργίες ήχου, ειδικά σχεδιασμένες για gamers όπως Sport & Racing, RPG & Adventure, Action καθώς και Movie, Music και Personal mode.

Η τεχνολογία Ambiglow δημιουργεί φωτοστέφανο γύρω από την οθόνη που την κάνει να φαίνεται μεγαλύτερη, ενώ “βυθίζει” τους παίκτες στο παιχνίδι τους, λέει η MMD. Η τεχνολογία αυτή επεξεργάζεται το εισερχόμενο περιεχόμενο και εκπέμπει “ταιριαστό φως” γύρω από την οθόνη. Στην 558M1RY το Ambiglow είναι τοποθετημένο γύρω από 3 πλευρές. 

B&W Philips 558M1RY
Η οθόνη Philips Momentum 55”, σχεδιασμένη για console gaming, με ανάλυση 4K UHD, DisplayHDR 1000, 60-120 Hz, 4ms (Grey to Grey), καθυστέρηση εισόδου 2,5 ms μέσω HDMI και 1,5 ms μέσω DP, Adaptive-Sync και ήχο Bowers & Wilkins. (φωτό: MMD)

Philips 278M1R: Σχεδιασμένη για ανταγωνιστικό παιχνίδι

Η 278M1R είναι το πρώτο προϊόν της Philips Monitors το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί για ανταγωνιστικά esports, και για συγκεκριμένους τίτλους όπως FPS, Action ή Racing παιχνίδια. Σε ένα πιο συμπαγές μέγεθος 27 ιντσών, η 278M1R είναι η μικρότερη οθόνη της σειράς και διαθέτει βάση με προσαρμογή ύψους 130χιλ, ρύθμιση κλίσης -5/20° και περιστροφής (+-33°) που σημαίνει ότι είναι εύκολα προσαρμόσιμη για μέγιστη οπτική άνεση. Το αποκλειστικό signature χαρακτηριστικό των οθονών Philips, το Ambiglow, υπάρχει και στις 4 πλευρές της οθόνης.  

Εξοπλισμένη με 4K ανάλυση, ρυθμό ανανέωσης 60Hz και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, η 278M1R έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους ανταγωνιστικούς παίκτες. Υπάρχει ελάχιστη καθυστέρηση μεταξύ των ενεργειών του χρήστη και αυτό που βλέπει κατόπιν στην οθόνη, με αποτέλεσμα “ένα σταθερό παιχνίδι και μία αστραπιαία ανατροφοδότηση που δίνει στους παίκτες “το πάνω χέρι απέναντι στον ανταγωνισμό τους“, λέει η MMD. 

Οι δύο θύρες 2.0 HDMI της 278M1R επιτρέπουν τη σύνδεση πολλαπλών πηγών, ενώ ο ήχος μπορεί να μεταδοθεί μέσω των ηχείων DTS Sound (5W x 2). 

philips 278M1R
H oθόνη Philips Momentum 27” για console gaming με 4K UHD, HDR Ready, 60 Hz, Adaptive-Sync και DTS Sound. (φωτό: MMD)

Τιμές και διαθεσιμότητα

Οι προδιαγραφές και των δύο οθονών, τις καθιστούν ιδανικές για τις τρέχουσες κονσόλες, ενώ είναι σε θέση να συνδεθούν με τις πιο νέες αλλά και την επερχόμενη γενιά κονσόλων, σύμφωνα με την MMD. Η 558M1RY θα είναι διαθέσιμη από τέλη Ιουνίου 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €1299, ενώ η 278M1R θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €449.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο τύπου της MMD.

Previous Article

Cosmote GIGAMAX ULIMITED: Νέα προγράμματα κινητής

Next Article

Τα Samsung Odyssey gaming monitor διαθέσιμα διεθνώς