Η Samsung λανσάρει τις QLED TV 2019 στην Ευρώπη

Author: Share:
samsung qled tv 2019 qn75q90rafxza

Οι QLED 8Κ TV 2019, όσο και οι QLED 4K TV 2019, διατίθενται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και υιοθετούν τεχνολογία ΑΙ για την εικόνα και εξελιγμένη εμπειρία χρήσης.

Οι QLED TV 2019 περιλαμβάνουν QLED 8Κ TV, στη σειρά Q950R, με μέγεθος οθόνης έως 98 ίντσες. Συνολικά 20 μοντέλα QLED 4K TV 2019 θα διατίθενται μέσω των σειρών Q90R, Q85R, Q80R, Q70R και Q60R, με μέγεθος οθόνης από 43 ως 82 ίντσες.

Εξοπλισμένες με την αναβαθμισμένη τεχνολογία Ultra Viewing Angle (Διευρυμένης Γωνίας Θέασης), η σειρά τηλεοράσεων 2019 QLED της Samsung επιτρέπει στον οπίσθιο φωτισμό να διαχέεται ομοιόμορφα στην οθόνη, χάρη στη βελτιωμένη δομή του panel και στους νέους αλγορίθμους βελτιστοποίησης, προκειμένου να διευρύνει την γωνία θέασης της τηλεόρασης. Επιπλέον, τα νέα μοντέλα QLED τηλεοράσεων υποστηρίζουν το HDR10+, καθώς και τεχνολογία Direct Full Array, η οποία αναλύει τα χαρακτηριστικά της κάθε σκηνής και ελέγχει το φως του οπίσθιου φωτισμού για να βελτιώσει τα επίπεδα αντίθεσης και απεικόνισης του μαύρου χρώματος, ανάλογα με το μοντέλο.

samsung qled tv 2019 qn75q90rafxza
(φωτό: Samsung)

Επιπροσθέτως των σημαντικών αναβαθμίσεων στην ποιότητα εικόνας, οι QLED 8K TV και 4K TV θα ενσωματώνουν τον μοναδικό και εξελιγμένο αποκλειστικά από την Samsung επεξεργαστή εικόνας Quantum Processor, ο οποίος χρησιμοποιεί ΑΙ (Τεχνητή Νοημοσύνη). Έτσι, μέσω της τεχνολογίας αναβάθμισης (upscaling) βάσει Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), όλη η σειρά 2019 QLED τηλεοράσεων της Samsung παρέχει τα εχέγγυα, ώστε να προβάλλει αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας και καλύτερο ήχο σε κάθε είδους περιεχόμενο, ισχυρίζεται η Samsung.

Ακόμα, εκτός από τον επεξεργαστή Quantum Processor, στην έξυπνη πλατφόρμα των QLED τηλεοράσεων της Samsung, έχει προστεθεί η λειτουργία Bixby (2.0) που στοχεύει να προσφέρει στους χρήστες ευκολότερη και διαδραστική επικοινωνία με την τηλεόρασή τους.

Οι QLED τηλεοράσεις της Samsung μπορούν, επίσης, να παρέχουν χρήσιμες καθημερινές πληροφορίες, όπως την ώρα, τον καιρό και τίτλους ειδήσεων, ή να προβάλλουν περιεχόμενο, όπως φωτογραφίες και έργα τέχνης μέσω της λειτουργίας Ambient Mode, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να διακοσμήσουν τον χώρο τους και να δημιουργήσουν την επιθυμητή ατμόσφαιρα, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Η λειτουργία Ambient mode μπορεί να μιμείται το μοτίβο του τοίχου στον οποίο εφάπτεται η τηλεόραση. Αυτό δημιουργεί ένα οπτικό εφέ, που κάνει την τηλεόραση να μην ξεχωρίζει από τον τοίχο. Η λειτουργία αυτή μπορεί επίσης να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες καθ’ όλη την ημέρα – ακόμη και όταν δεν παρακολουθεί κάποιος συγκεκριμένο περιεχόμενο στην τηλεόραση – όπως τίτλους ειδήσεων ή ενημερώσεις για την κυκλοφορία και τον καιρό ή μπορεί να προβάλλει αγαπημένες φωτογραφίες.  

«Με τις εξαιρετικά μεγάλες οθόνες να κυριαρχούν στην αγορά της τηλεόρασης για φέτος, οι QLED τηλεοράσεις μας έχουν αναδειχθεί σε απαράμιλλη πρόταση παγκοσμίως», δήλωσε ο Jongsuk Chu, Executive Vice President του Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Με μεγάλη χαρά παρέχουμε τη δυνατότητα στους καταναλωτές από όλο τον κόσμο να βιώσουν την εμπειρία των QLED τηλεοράσεών μας στο σπίτι τους και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσδιορίζουμε νέους τρόπους απόλαυσης της QLED τηλεόρασης».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τις τηλεοράσεις 2019 QLED της Samsung, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό άρθρο μας και να επισκεφθείτε το www.samsung.com/gr .

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο τύπου της Samsung.

Διαβάστε ακόμη