Τα specs των Realme 8i και Realme 8s διέρρευσαν online

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Τα specs των Realme 8i και Realme 8s διέρρευσαν online

Τα νέα Realme 8i και Realme 8s θα τρέχουν SoCs της MediaTek.

Ένα νέο leak από το Twitter μας λέει ό,τι πρέπει να γνωρίζουμε για τα επερχόμενα Realme 8i και Realme 8s. Τα δύο νέα κινητά της Realme θα διαθέτουν τα νέα chipset της MediaTek αλλά μόνο το τελευταίο θα διαθέτει υποστήριξη για 5G.

Μέσα στις τελευταίες εβδομάδες έχουμε μάθει αρκετά πράγματα για τα νέα προσιτά κινητά Realme 8i και Realme 8s. Αρχικά, και τα δύο smartphone θα είναι τα πρώτα που θα χρησιμοποιήσουν τα νέα chipset της MediaTek, Dimensity και Helio. Κυκλοφόρησαν μαζί με το πρώτο tablet της εταιρείας, το Realme Pad, στις 9 Σεπτεμβρίου. Όλα τα specs των δύο κινητών έχουν δημοσιευτεί online χάρη σε ένα πλέον διαγραμμένο tweet από τον χρήστη @mdabubakar73709.

Ξεκινώντας με το Realme 8s, έχουμε ένα 5G-ready MediaTek Dimensity 810 SoC που συνδυάζεται με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον προσφέρει μία νέα τεχνολογία, την “Dynamic RAM”, όπου θεωρητικά μπορεί να αυξήσει την μνήμη RAM του κινητού στα 13GB. Η οθόνη της συσκευής πρόκειται για μία LCD των 6,5 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Το Realme 8s έρχεται με τρεις κάμερες – τον βασικό αισθητήρα των 64ΜΡ και δύο macro/depth αισθητήρες των 2ΜΡ. Τέλος, το κινητό έρχεται με μπαταρία των 5.000mAh που υποστηρίζει fast charging στα 33W.

Συνεχίζοντας στο Realme 8i, το SoC του θα είναι το MediaTek Helio G96. Η μνήμη RAM και ο αποθηκευτικός χώρος είναι ίδιος με το Realme 8s, αλλά η Dynamic RAM του περιορίζεται στα 10GB. Η πίσω κάμερα του θα αντικαταστήσει τον αισθητήρα των 64MP με έναν των 50ΜΡ που πιστεύουμε πως θα είναι ανώτερος. Οι macro/depth αισθητήρες θα είναι ίδιοι πάντως. Επιπλέον το Realme 8i διαθέτει οθόνη των 6,59 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και LCD panel. Τέλος, χρησιμοποιεί την ίδια μπαταρία με το Realme 8s αλλά η φόρτιση περιορίζεται στα 18W, πιθανότατα λόγω των περιορισμών που επιβάλλει το SoC.

Κλείνοντας, τα δύο κινητά θα διαθέτουν αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στο πλάι και μπροστινή κάμερα των 16ΜΡ.

Περισσότερα από την Realme:

Previous Article

Viva Wallet POS: Το νέο app για να διευκολύνει τις αγορές σας

Next Article

Θήκες MagSafe για το iPhone 13 Pro Max εμφανίστηκαν σε βίντεο που διέρρευσε

sonos move